AKÇA TEKSTİL Sık Noktalı Model Krem Renk Hazır Pileli Fon Perde 300*260

Kazancınız 6%
Yaza Merhaba
525.00 TL
702.00 TL
Kazancınız: 48.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Bu hazır pileli fon perde, %100 polyester kumaştan üretilmiştir ve eni 300 cm, yüksekliği ise 260 cm'dir. KDK örme kumaştan hazırlanmış olan ürün, seyrek pileli olarak düğmeleri dikilmiş şekilde kornişe takılmaya hazırdır. Kornişe asma düğmeleri dikilmiştir ve hemen takıp kullanılabilir. Ürün, farklı renk seçenekleri ile sunulmaktadır.

Ürün, hazır dikilmiş 1. sınıf salon perdesi olarak tasarlanmıştır ve sık noktalı modeli ile dikkat çekmektedir. Ürün, rustik ile kullanıma da uygundur ve rustik borusuna kanca takılarak kullanılabilir. Ürünlerimiz kendine özgü kanat bağı (BRAÇOL) hediye olarak gönderilmektedir. Ürünlerimiz fon olarak kullanıma müsaittir ve kendi üretimimizdir. Bursa'da fabrikamızda üretilmektedir ve yerli üretimdir. Ekonomik, şık ve kalitelidir.

Ürünlerimiz, parça kumaş değil örme grubu kumaştan üretilmektedir. Korniş sistemine uygun olarak dikilmiştir ve 30 derecede çamaşır makinesinde yıkanabilir. Ürünlerimiz yıkandığında deformasyona uğramaz, kırışmaz, bozulmaz ve yıpranmaz. Ancak, ağartıcı veya beyazlatıcı gibi maddeler kullanılmamalıdır. Hafif nemli asıldığında ütü gerekmez. Ürünlerimiz, seyrek pileli olarak 5,30 metre kumaştan 3 metre olarak dikilmiştir.

Ürünlerimiz A kalitedir ve müşteri memnuniyeti yüzde yüzdür. Kampanya fiyatından satılmak üzere 20 adet stok sunulmaktadır. Ürünlerimiz sağ-sol kanat ayrımı olmadan her pakette bir adet olarak sunulmaktadır. Çift kanat yapabilmek için iki adet alım gereklidir.

Ürün paketi içerisinde bir adet ürün ve iki adet perde stopu hediye olarak gönderilmektedir. Ürünlerimiz, kendi terzilerimiz tarafından dikilmektedir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Akça Tekstil

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Sık Sorulan Sorular

AKÇA TEKSTİL Sık Noktalı Model Krem Renk Hazır Pileli Fon Perde 300*260 fiyatı ne kadar ?

AKÇA TEKSTİL Sık Noktalı Model Krem Renk Hazır Pileli Fon Perde 300*260 fiyatı 702.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

AKÇA TEKSTİL Sık Noktalı Model Krem Renk Hazır Pileli Fon Perde 300*260 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

AKÇA TEKSTİL Sık Noktalı Model Krem Renk Hazır Pileli Fon Perde 300*260 En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, AKÇA TEKSTİL Sık Noktalı Model Krem Renk Hazır Pileli Fon Perde 300*260 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, AKÇA TEKSTİL Sık Noktalı Model Krem Renk Hazır Pileli Fon Perde 300*260 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

AKÇA TEKSTİL Sık Noktalı Model Krem Renk Hazır Pileli Fon Perde 300*260 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, AKÇA TEKSTİL Sık Noktalı Model Krem Renk Hazır Pileli Fon Perde 300*260 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.