Pufumo Şezlong Minder Kılıfı ( Süngersizdir. Sadece Dış Kumaş Gönderilecektir ) Turuncu

Kazancınız 27%
Yaza Merhaba
609.90 TL
449.19 TL
Kazancınız: 160.71 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

İç süngeri dahil değildir, sadece dış kılıfı gönderilmektedir. . · Ürün su geçirmez imperteks kumaş Kullanılarak Yapılmıştır. · Sökülme ve yırtılmalara karşı çift dikiş ile dikilmiştir. · Arka tarafında iki fermuar vardır. · Ürün üzerinde etiket vardır. · Kirlenen şezlong minderinizi nemli bez ile silerek temizleyebilirsiniz. · Ürün 100*80*60 cm ölçülerindedir. · Sünger dahil değildir, sadece kılıfı gönderilmektedir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Pufumo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Tek Ebat
Desen:
Geometrik
Ebatlar (Ev&Yaşam):
61 x 100
Marka:
Renk :
Turuncu


Sık Sorulan Sorular

Pufumo Şezlong Minder Kılıfı ( Süngersizdir. Sadece Dış Kumaş Gönderilecektir ) Turuncu fiyatı ne kadar ?

Pufumo Şezlong Minder Kılıfı ( Süngersizdir. Sadece Dış Kumaş Gönderilecektir ) Turuncu fiyatı 449.19 TL olarak öne çıkmaktadır.

Pufumo Şezlong Minder Kılıfı ( Süngersizdir. Sadece Dış Kumaş Gönderilecektir ) Turuncu satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Pufumo Şezlong Minder Kılıfı ( Süngersizdir. Sadece Dış Kumaş Gönderilecektir ) Turuncu En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Pufumo Şezlong Minder Kılıfı ( Süngersizdir. Sadece Dış Kumaş Gönderilecektir ) Turuncu ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Pufumo Şezlong Minder Kılıfı ( Süngersizdir. Sadece Dış Kumaş Gönderilecektir ) Turuncu ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Pufumo Şezlong Minder Kılıfı ( Süngersizdir. Sadece Dış Kumaş Gönderilecektir ) Turuncu ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Pufumo Şezlong Minder Kılıfı ( Süngersizdir. Sadece Dış Kumaş Gönderilecektir ) Turuncu ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.