0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Sole Sevimli Peluş Uyku Arkadaşım Kaz 75 Cm- Uçan Kaz Morton Uyku Yastığı Beyaz

Kazancınız 20%
499.90 TL
399.90 TL
Kazancınız: 100.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Sevimli Peluş Uyku Arkadaşım Kaz 75 cm- Uçan Kaz Morton Uyku Yastığı Uçan Kaz Morton! Bu sevimli peluş kaz oyuncağı, çocukların hayal gücünü uçuracak ve macera dolu oyunlara davet edecek. Uçan Kaz Morton, yumuşak dokusu ve canlı renkleriyle dikkat çeker. Sevimli detayları ve göz alıcı kanatlarıyla her çocuğun ilgisini çekecek bir oyun arkadaşıdır. Üstelik, kanatları gerçek bir kaz gibi görünse de, çocukların güvenliği için yumuşak malzemelerle tasarlanmıştır. Bu peluş oyuncak, çocukların hayal dünyalarında sonsuz maceralara yelken açmalarına yardımcı olur. Evde, parkta veya yolda, Uçan Kaz Morton her zaman çocukların yanında olacak ve onlara sonsuz eğlence sunacak. Sole Oyuncak'ın kaliteli ve güvenilir ürünleriyle üretilen Uçan Kaz Morton, çocukların güvenliğini ve mutluluğunu ön planda tutar. Eğlenceli ve macera dolu oyunlar için, Uçan Kaz Morton'u tercih edin ve çocuklarınızın yüzünde gülümseme yaratın! Nostaljik çizgi filmi olan Nils Holgersson'un Harika Yolculuğu çizgi filminden tanıdığımız Nils Holgersson'un harika dostu Uçan Kaz Morton artık çocuğunuzun da dostu olabilir. Uçan Kaz Morton Pleuş Uyku Arkadaşı %100 Yerli üretimdir ve 75 cm boyundadır. Peluş oyuncakların üretiminde birinci sınıf malzeme kullanılmaktadır. Üretim sonrasında tüm peluş oyuncaklar birçok teste tabi tutulmaktadır. Avrupa norm ve standartlarına uygun CE sertifikasına sahiptir. Makinada 30 derecede yıkayınız. Makinada kurutmayınız. Ağartıcı kullanmayınız. Ütülemeyiniz. Kuru temizleme yapmayınız. Benzer renklerle yıkayınız.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Boyut (Bebek Oyuncak):
75 cm
Marka:
Sole
Renk :
Beyaz
Yaş:
Bebek

Sık Sorulan Sorular

Sole Sevimli Peluş Uyku Arkadaşım Kaz 75 Cm- Uçan Kaz Morton Uyku Yastığı Beyaz fiyatı ne kadar ?

Sole Sevimli Peluş Uyku Arkadaşım Kaz 75 Cm- Uçan Kaz Morton Uyku Yastığı Beyaz fiyatı 399.90 TL olarak öne çıkmaktadır.

Sole Sevimli Peluş Uyku Arkadaşım Kaz 75 Cm- Uçan Kaz Morton Uyku Yastığı Beyaz satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Sole Sevimli Peluş Uyku Arkadaşım Kaz 75 Cm- Uçan Kaz Morton Uyku Yastığı Beyaz En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Sole Sevimli Peluş Uyku Arkadaşım Kaz 75 Cm- Uçan Kaz Morton Uyku Yastığı Beyaz ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Sole Sevimli Peluş Uyku Arkadaşım Kaz 75 Cm- Uçan Kaz Morton Uyku Yastığı Beyaz ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Sole Sevimli Peluş Uyku Arkadaşım Kaz 75 Cm- Uçan Kaz Morton Uyku Yastığı Beyaz ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Sole Sevimli Peluş Uyku Arkadaşım Kaz 75 Cm- Uçan Kaz Morton Uyku Yastığı Beyaz ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.