0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

E-Hediyeci Sevgiliye You My Love Temalı Ahşap Küp Saksıda Hawortia

302.61 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Vermiş olduğunuz siparişi kişiselleştirmek için lütfen satıcıya soru sor kısmından iletişime geçiniz aksi takdirde resimde görünen görsel tarıfınıza kargolanır !Özel Tasarımlı Doğal Ahşap Küp Saksıda Canlı Sukulent (Hawortia)Değer verdiğiniz arkadaşlarınıza, çok kıymetli sevdiklerinize özel zamanlarda sadece gül, papatya ya da orkide göndermek zorunda değilsiniz. Bazende özel tasarım alternatifleri ile sunulmuş farklı bitkilerle de onları etkileyebilirsiniz. Nasıl mı? İşte tamda doğal ahşap küp saksıda canlı sukulent türü olan Hawortia ile Bulunduğu ortamın havasını değiştirerek doğal bir güzellik katacak doğal ahşap saksıdaki canlı sukulentler ile hem farklı bir sürpriz yapmanıza aynı zamanda sıradanlığın dışına çıkarak sevginizi en özel şekilde göstermenizi sağlayacağını düşünüyoruz. Beton saksı, görseldeki gibi canlı sukulent ile birlikte gönderilmektedir. Ürün; 1 Adet Küp Tasarımlı Ahşap Saksı ve 1 adet Asorti Sukulent Bitki (Haworthia Cinsleri) bulunmaktadır.**Stok durumuna göre ve mevsimsel şartlar gereği sukulent türünde boy ve yaprak renklerinde değişiklik olabilmektedir.Doğal Ahşap Küp Saksıda Bulunan Canlı Sukulent Özellikleri: Sukulent, kaktüs vb. bitkileriniz için dekoratif ideal formdadır. Doğal ağaçtan tamamen el emeği ile imal edilmiştir. Bu sebeple ağacın dokusunda ve ölçülerinde ufak farklılıklar gösterebilmektedir. Saksı ortalama olarak genişlik 7 cm, yükseklik 7 cmdir yükseklik 7 cm ebatlarına sahiptir.Masif objeler modern dekorasyon tarzının en son trendidir.Sukulentler fazla su istemeyen ev, işyeri ve ofislerde rahatlıkla bakılabilmektedir. Masalarınızı süsleyecek küp tasarımlı ahşap saksılarımızın tamamı el yapımıdır. Bu ürünü dilerseniz bitkilerinizi yetiştirmek için bir saksı olarak, bitkinizi büyütüp farklı bir saksıya aldığınız zamanda dilerseniz dekorasyon amaçlı veya kalemlik olarak kullanabilirsiniz. Vermiş olduğunuz siparişi kişiselleştirmek için lütfen satıcıya soru sor kısmından iletişime geçiniz aksi takdirde resimde görünen görsel tarıfınıza kargolanır ! Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla E-Hediyeci

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Sık Sorulan Sorular

E-Hediyeci Sevgiliye You My Love Temalı Ahşap Küp Saksıda Hawortia fiyatı ne kadar ?

E-Hediyeci Sevgiliye You My Love Temalı Ahşap Küp Saksıda Hawortia fiyatı 302.61 TL olarak öne çıkmaktadır.

E-Hediyeci Sevgiliye You My Love Temalı Ahşap Küp Saksıda Hawortia satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

E-Hediyeci Sevgiliye You My Love Temalı Ahşap Küp Saksıda Hawortia En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, E-Hediyeci Sevgiliye You My Love Temalı Ahşap Küp Saksıda Hawortia ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, E-Hediyeci Sevgiliye You My Love Temalı Ahşap Küp Saksıda Hawortia ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

E-Hediyeci Sevgiliye You My Love Temalı Ahşap Küp Saksıda Hawortia ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, E-Hediyeci Sevgiliye You My Love Temalı Ahşap Küp Saksıda Hawortia ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.