0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Toum Sevgili Aşıklar Biblolar Temalı Püskürtmeli Kar Küresi Müzikli Işıklı

Kazancınız 15%
732.00 TL
622.20 TL
Kazancınız: 109.80 TL
Tükendi
Ücretsiz Kargo
En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Sevgili Aşıklar Biblolar Temalı Püskürtmeli Kar Küresi Müzikli Işıklı ile sevdiklerinize hediye vererek sevdikleriniz ise karanlıkta kar küresini açarak müzik kar püskürtme & rengarek ışıklar ile romantik duygular yaşatmaya ne dersiniz ? Sevgili Aşıklar Biblolar Temalı Püskürtmeli Kar Küresi Müzikli Işıklı ile sevdiklerinize çok güzel manalı hediye verebilir veya gönderebilirsiniz. Sevgili Aşıklar Biblolar Temalı Püskürtmeli Kar Küresi Müzikli Işıklı ile odalarınıza masalarınıza şık güzel görünüm verebilirsiniz. Kar küresi kalitelidir. Kar kürenin ışığı 5 yada 6 renktir. Kar küresi içindeki karlar otamatik yani püskürtmelidir HEM MÜZİK ÇALIYOR HEM IŞIK YANIYOR VE IŞIK RENKLERİ MÜZİK EŞLİĞİNDE DEĞİŞİYOR KARLARDA OTOMATİK OLARAK PÜSKÜRTMELİDİR. 3 Pil ile çalışıyor. Piller kürenin yanında veriliyor & fiyata dahildir. KAR KÜRE BOY : 15 cm KAR KÜRE GENİŞLİK : 11 cm Kar küresinin içinde sevgili biblolar aynıdır sadece ayakda duran ve bankda oturan vardır. Dilediginiz biblo var ise bayi sohbetinde belirtiniz

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Toum
Renk :
Renkli

Sık Sorulan Sorular

Toum Sevgili Aşıklar Biblolar Temalı Püskürtmeli Kar Küresi Müzikli Işıklı fiyatı ne kadar ?

Toum Sevgili Aşıklar Biblolar Temalı Püskürtmeli Kar Küresi Müzikli Işıklı fiyatı 622.20 TL olarak öne çıkmaktadır.

Toum Sevgili Aşıklar Biblolar Temalı Püskürtmeli Kar Küresi Müzikli Işıklı satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Toum Sevgili Aşıklar Biblolar Temalı Püskürtmeli Kar Küresi Müzikli Işıklı En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Toum Sevgili Aşıklar Biblolar Temalı Püskürtmeli Kar Küresi Müzikli Işıklı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Toum Sevgili Aşıklar Biblolar Temalı Püskürtmeli Kar Küresi Müzikli Işıklı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Toum Sevgili Aşıklar Biblolar Temalı Püskürtmeli Kar Küresi Müzikli Işıklı ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Toum Sevgili Aşıklar Biblolar Temalı Püskürtmeli Kar Küresi Müzikli Işıklı ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.