Tedarikcenter Serinay Dekoratif 5 Raflı Metal Kitaplık Geniş Kitaplık 180X90Cm Atlantik Çam

Kazancınız 11%
Yaza Merhaba
2,199.89 TL
1,952.12 TL
Kazancınız: 247.77 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Tedarikcenter Serinay Dekoratif 5 Raflı Metal Kitaplık Geniş Kitaplık 180x90cm Atlantik Çam Geniş rafları sayesinde Kitaplarınızı düzenlemek, korumak ve sergilemek için mükemmel bir seçenek olan Serinay 5 Raflı Kitaplık, kaliteli malzeme, işlevsellik ve estetik tasarımı bir araya getirerek sizi tatmin edecek bir deneyim sunar. ; Evinizde veya ofisinizde kullanabileceğiniz bir üründür. ; Kitaplarınızı düzenlemek ve sergilemek için ideal olmasının yanı sıra, çok amaçlı olarak çeşitli dekoratif öğeleri ve kişisel eşyaları da sergilemek için kullanabilirsiniz. ; Kitaplarınızı düzenlemenin yanı sıra farklı dekoratif öğeleri sergilemek ve kişisel eşyalarınızı organize etmek için çok amaçlı bir üründür. ; Estetik tasarımı, sağlam yapısı ve kullanım kolaylığı ile hem işlevsel hem de şık bir seçenektir. ; Ürün Ölçüleri; ; Yükseklik: 180 cm. ; Genişlik: 90 cm. ; Derinlik: 34 cm. ; Raf derinliği: 30 cm. ; İki raf arası yükseklik: 38 cm. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Tedarikcenter

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Garanti Tipi:
1 Yıl
Malzeme (mobilya):
Suntalam
Marka:
Ölçüler:
90 cm
Renk :
Atlantik Çam-Meşe


Sık Sorulan Sorular

Tedarikcenter Serinay Dekoratif 5 Raflı Metal Kitaplık Geniş Kitaplık 180X90Cm Atlantik Çam fiyatı ne kadar ?

Tedarikcenter Serinay Dekoratif 5 Raflı Metal Kitaplık Geniş Kitaplık 180X90Cm Atlantik Çam fiyatı 1952.12 TL olarak öne çıkmaktadır.

Tedarikcenter Serinay Dekoratif 5 Raflı Metal Kitaplık Geniş Kitaplık 180X90Cm Atlantik Çam satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Tedarikcenter Serinay Dekoratif 5 Raflı Metal Kitaplık Geniş Kitaplık 180X90Cm Atlantik Çam En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Tedarikcenter Serinay Dekoratif 5 Raflı Metal Kitaplık Geniş Kitaplık 180X90Cm Atlantik Çam ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Tedarikcenter Serinay Dekoratif 5 Raflı Metal Kitaplık Geniş Kitaplık 180X90Cm Atlantik Çam ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Tedarikcenter Serinay Dekoratif 5 Raflı Metal Kitaplık Geniş Kitaplık 180X90Cm Atlantik Çam ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Tedarikcenter Serinay Dekoratif 5 Raflı Metal Kitaplık Geniş Kitaplık 180X90Cm Atlantik Çam ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.