BUENOTICARET Rende Pratik 4 Fonksiyonlu Dörtgen Mutfak Rendesi Paslanmaz Kararmaz Çelik Rende

Kazancınız 15%
Yaza Merhaba
257.08 TL
219.66 TL
Kazancınız: 37.42 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Mutfak Dörtgen Rende: 4 Köşeli Rende Tüm rende işlerinizde pratik ve kolay kullanım. Paslanma ve kararma yapmaz metal malzeme. 4 Köşeli Mutfak Rendesi sayesinde peynirinizi, havucunuzu ve istediğiniz her şeyi rahatça rendeleyebilirsiniz. İnce ve kalın rende yapmak için çok uygun olan 4 Köşeli Rende mutfaktaki yemek hazırlama işlerini çok daha eğlenceli hale getirecek. Sıradanlıktan hoşlanmayanların özellikle seveceği 4 Köşeli Rende mutfağınızda yeni yardımcınız olacak. Dikdörtgen Rende Özellikleri: Üstündeki plastik tutacak sayesinde tasarımsal ürünümüzü kolaylıkla tutabileceksiniz. Değişik tasarım meraklıları için ideal bir üründür. Mutfak masanızda tutabileceğiniz yeni yardımcınız. Paslanmaz metal malzeme Bulaşık makinesinde yıkanabilir. Dikdörtgen Rende Ölçüleri: 12 cm

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
BUENOTICARET

Sık Sorulan Sorular

BUENOTICARET Rende Pratik 4 Fonksiyonlu Dörtgen Mutfak Rendesi Paslanmaz Kararmaz Çelik Rende fiyatı ne kadar ?

BUENOTICARET Rende Pratik 4 Fonksiyonlu Dörtgen Mutfak Rendesi Paslanmaz Kararmaz Çelik Rende fiyatı 219.66 TL olarak öne çıkmaktadır.

BUENOTICARET Rende Pratik 4 Fonksiyonlu Dörtgen Mutfak Rendesi Paslanmaz Kararmaz Çelik Rende satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

BUENOTICARET Rende Pratik 4 Fonksiyonlu Dörtgen Mutfak Rendesi Paslanmaz Kararmaz Çelik Rende En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, BUENOTICARET Rende Pratik 4 Fonksiyonlu Dörtgen Mutfak Rendesi Paslanmaz Kararmaz Çelik Rende ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, BUENOTICARET Rende Pratik 4 Fonksiyonlu Dörtgen Mutfak Rendesi Paslanmaz Kararmaz Çelik Rende ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

BUENOTICARET Rende Pratik 4 Fonksiyonlu Dörtgen Mutfak Rendesi Paslanmaz Kararmaz Çelik Rende ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, BUENOTICARET Rende Pratik 4 Fonksiyonlu Dörtgen Mutfak Rendesi Paslanmaz Kararmaz Çelik Rende ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.