Porland Re-Gen Salda 6 Lı Kase Seti 17 Cm Mikrodalgada Kullanılabilir

Kazancınız 13%
Yaza Merhaba
1,356.00 TL
1,178.52 TL
Kazancınız: 177.48 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Güneydoğu Türkiye'de bir volkanik krater gölü olan Salda, eşsiz kumsalıyla bu koleksiyona ilham vermekte. Salda, karbon emilimini azaltma amacıyla tasarlanan ve güncel teknolojiler kullanılarak üretilen Porland Re-gen serisinin özel bir ürünü. Hem görünüşü hem de felsefesi ile dikkat çeken Salda ile her çeşit ikrama uygun, çok yönlü sofralar hazırlamak mümkün. Ürünlerimizi, gönül rahatlığı ile bulaşık makinesi, fırın ve mikrodalga fırınlarında kullanabilirsiniz.

Bu Re-gen Salda 6 lı Kase Seti 17 cm, Porland'ın özel Seri ürünlerinden biridir. Set, 17 cm çapında ve altı adet kaseden oluşmaktadır. Farklı boyutlardaki bu kase seti, her türlü ikram için idealdir.

Re-gen Salda 6 lı Kase Seti, yüksek kaliteli porselen malzemeden üretilmiştir. Bu sayede set, uzun süre kullanım için dayanıklı ve güvenlidir. Porselen malzeme aynı zamanda leke tutmaz ve kolay temizlenir özelliklere sahiptir. Böylece, seti kullanırken zaman ve enerji tasarrufu yapabilirsiniz.

Salda Kase Seti'nin benzersiz tasarımı, sofranıza şık bir şekilde katkıda bulunur. Kase setinin iç ve dış yüzeyleri özenle işlenmiş ve pürüzsüz bir dokuya sahiptir. Bu sayede, yemek sunumlarınızı daha çarpıcı hale getirebilirsiniz.

Re-gen Salda 6 lı Kase Seti'nin kullanım alanı oldukça geniştir. Kahvaltıda, öğle yemeğinde, akşam yemeğinde ve atıştırmalıklarda kullanabilirsiniz. Aynı zamanda, farklı tarz ve dekorasyonlara uygun olarak kullanabileceğiniz çok yönlü bir settir. Restoranlar, kafeler ve ev partilerinde de sıklıkla tercih edilmektedir.

Ürünlerimiz bulaşık makinesi, fırın ve mikrodalga fırınlarda kullanıma uygundur. Bu özellik sayesinde, seti kolayca temizleyebilir ve ısıtma işlemlerinizde kullanabilirsiniz. Böylece, pratik ve kullanışlı bir deneyim yaşarsınız.

Re-gen Salda 6 lı Kase Seti, Porland'ın kalite ve estetik anlayışıyla üretilmiştir. Ürünlerimizi güvenle satın alabilir ve sofralarınıza şıklık katabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Porland

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal (mutfak servis):
Porselen
Renk :
Mikrodalgada Kullanılabilir


Sık Sorulan Sorular

Porland Re-Gen Salda 6 Lı Kase Seti 17 Cm Mikrodalgada Kullanılabilir fiyatı ne kadar ?

Porland Re-Gen Salda 6 Lı Kase Seti 17 Cm Mikrodalgada Kullanılabilir fiyatı 1178.52 TL olarak öne çıkmaktadır.

Porland Re-Gen Salda 6 Lı Kase Seti 17 Cm Mikrodalgada Kullanılabilir satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Porland Re-Gen Salda 6 Lı Kase Seti 17 Cm Mikrodalgada Kullanılabilir En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Porland Re-Gen Salda 6 Lı Kase Seti 17 Cm Mikrodalgada Kullanılabilir ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Porland Re-Gen Salda 6 Lı Kase Seti 17 Cm Mikrodalgada Kullanılabilir ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Porland Re-Gen Salda 6 Lı Kase Seti 17 Cm Mikrodalgada Kullanılabilir ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Porland Re-Gen Salda 6 Lı Kase Seti 17 Cm Mikrodalgada Kullanılabilir ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.