0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Pet Miyav ® Tiny Kemik Oyuncağı Tırtıklı Yüzey Küçük Kemik Plastik Köpek Oyuncağı 4 Renk Bir Arada

Kazancınız 21%
190.00 TL
149.99 TL
Kazancınız: 40.01 TL
Stokta
En geç 04 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
PET MİYAV
Türkiye’nin enleri arasına girmeye aday Pet Miyav'a hoş geldiniz. Tüm evcil hayvanları...
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

PET Miyav® Tiny Kemik Oyuncağı - Tırtıklı Yüzey, Küçük Kemik Plastik Köpek Oyuncağı Bu küçük kemik ısırma oyuncağı, dayanıklı malzemeden üretilmiş olup köpeğinizin çeşitli aktivitelerde güvenle kullanabileceği esnek bir yapıya sahiptir. İşte bu özel oyuncağın bazı özellikleri: Özellikler: Dayanıklı Malzeme:Isırma, çekme gibi durumlara dayanıklı olan bu oyuncağın malzemesi köpeğinizin güvenliği için özenle seçilmiştir. Kopma yapmaz ve uzun süreli kullanıma uygundur. ; Esnek Yapı:Esnek yapısı, köpeğinizin çeşitli aktivitelerde kullanmasını sağlar. Oyun sırasında şeklini koruyarak uzun ömürlü bir deneyim sunar. ; Tırtıklı Yüzey:Renkli kemik oyuncak, tırtıklı yüzeyi sayesinde köpeğinizin dişlerinde biriken tartarı ve yemek kalıntılarını temizler. Bu, köpeğinizin oral sağlığını destekler ve ağız kokusu problemlerini azaltabilir. ; Renkli Tasarım:Sert plastik yapısı ve renkli tırtıklı yüzeyi, köpeğinizin dikkatini çeker ve aktivite zamanlarında hareketli bir oyun deneyimi sunar. ; Her Boyutta Uygun:Tırtıklı plastik kemik oyuncak, her boyuttaki köpekler için uygundur. Diş ve oral sağlığını iyileştirmek amacıyla tasarlanmıştır. ; Kolay Temizlik:Her oyun zamanından sonra sabun ve su ile yıkanabilir. Bu, oyuncak üzerinde biriken birikintilerden kurtulmanıza ve köpeğinizin bir sonraki oyun saatinde temiz bir oyuncağa sahip olmasına yardımcı olur. ; Ürün Boyutları: Boy: 10 cm ; En: 3,5 cm ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Pet Miyav
Renk :
4 Renk Bir Arada

Sık Sorulan Sorular

Pet Miyav ® Tiny Kemik Oyuncağı Tırtıklı Yüzey Küçük Kemik Plastik Köpek Oyuncağı 4 Renk Bir Arada fiyatı ne kadar ?

Pet Miyav ® Tiny Kemik Oyuncağı Tırtıklı Yüzey Küçük Kemik Plastik Köpek Oyuncağı 4 Renk Bir Arada fiyatı 149.99 TL olarak öne çıkmaktadır.

Pet Miyav ® Tiny Kemik Oyuncağı Tırtıklı Yüzey Küçük Kemik Plastik Köpek Oyuncağı 4 Renk Bir Arada satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Pet Miyav ® Tiny Kemik Oyuncağı Tırtıklı Yüzey Küçük Kemik Plastik Köpek Oyuncağı 4 Renk Bir Arada En geç 04 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Pet Miyav ® Tiny Kemik Oyuncağı Tırtıklı Yüzey Küçük Kemik Plastik Köpek Oyuncağı 4 Renk Bir Arada ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Pet Miyav ® Tiny Kemik Oyuncağı Tırtıklı Yüzey Küçük Kemik Plastik Köpek Oyuncağı 4 Renk Bir Arada ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Pet Miyav ® Tiny Kemik Oyuncağı Tırtıklı Yüzey Küçük Kemik Plastik Köpek Oyuncağı 4 Renk Bir Arada ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Pet Miyav ® Tiny Kemik Oyuncağı Tırtıklı Yüzey Küçük Kemik Plastik Köpek Oyuncağı 4 Renk Bir Arada ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.