DESTİ GO Püskürtmeli Kar Küresi Müzikli Işıklı & 3 Güllü Çipso Sarmalı Buket Sevgiliye Hediye Karişık

Kazancınız 49%
Yaza Merhaba
1,813.50 TL
1,010.72 TL
Kazancınız: 802.78 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Sevgili Romantik Çiftler için özel olarak tasarlanan Püskürtmeli Kar Küresi Müzikli Işıklı Sevgiliye Hediye ile sevdiklerinize romantik bir hediye verebilirsiniz. Kar küresini açarak içindeki müzik ve kar püskürtme özelliği ile romantik bir atmosfer yaratabilirsiniz. Kar kürenin içinde ışıklandırma sistemli 5-6 renkli otomatik püskürtmeli karlar bulunmaktadır.

Püskürtmeli Kar Küresi Müzikli Işıklı & 3 Güllü Çipso Sarmalı Buket Sevgiliye Hediye odalarınızda veya masalarınızda dekorasyon olarak kullanabilirsiniz. Buket içerisindeki kırmızı güller, mutluluk, incelik, romantizm, imrenme, tatlılık, teşekkür ve minnettarlık anlamlarını taşımaktadır. Buketin etrafı 3 adet güle sarılmış çipsolarla sarılıdır ve özel iple tutma sapına sahiptir.

Püskürtmeli Kar Küresi Müzikli Işıklı & 3 Güllü Çipso Sarmalı Buket Sevgiliye Hediye 15 cm boyunda ve 11 cm genişliğindedir. Kar küresi 3 adet pil ile çalışır ve piller fiyata dahildir. Kar küresinin içindeki biblolar aynıdır ve ayakta duran ve bankta oturan biblolar mevcuttur. Dilediğiniz bibloyu bayi ile iletişime geçerek belirtebilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
DESTİ GO
Renk :
KARİŞIK

Sık Sorulan Sorular

DESTİ GO Püskürtmeli Kar Küresi Müzikli Işıklı & 3 Güllü Çipso Sarmalı Buket Sevgiliye Hediye Karişık fiyatı ne kadar ?

DESTİ GO Püskürtmeli Kar Küresi Müzikli Işıklı & 3 Güllü Çipso Sarmalı Buket Sevgiliye Hediye Karişık fiyatı 1010.72 TL olarak öne çıkmaktadır.

DESTİ GO Püskürtmeli Kar Küresi Müzikli Işıklı & 3 Güllü Çipso Sarmalı Buket Sevgiliye Hediye Karişık satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

DESTİ GO Püskürtmeli Kar Küresi Müzikli Işıklı & 3 Güllü Çipso Sarmalı Buket Sevgiliye Hediye Karişık En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, DESTİ GO Püskürtmeli Kar Küresi Müzikli Işıklı & 3 Güllü Çipso Sarmalı Buket Sevgiliye Hediye Karişık ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, DESTİ GO Püskürtmeli Kar Küresi Müzikli Işıklı & 3 Güllü Çipso Sarmalı Buket Sevgiliye Hediye Karişık ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

DESTİ GO Püskürtmeli Kar Küresi Müzikli Işıklı & 3 Güllü Çipso Sarmalı Buket Sevgiliye Hediye Karişık ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, DESTİ GO Püskürtmeli Kar Küresi Müzikli Işıklı & 3 Güllü Çipso Sarmalı Buket Sevgiliye Hediye Karişık ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.