0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

UygunBulduk Pudra Renkli Ve Dantel Detaylı3 Parça Kısa Kollu Ve Sabahlıklı Erdeniz 3410 Hamile Pijama Takımı Örme

Kazancınız 26%
Uyguna GeliyoÖzel%5İndirim
1,750.00 TL
1,320.40 TL
Kazancınız: 429.60 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

3 Parça Sabahlıklı, Kısa Kollu ve Dantel Detaylı Erdeniz Lohusa Hamile Pijama Takımı, Hamile Lohusa Seti, Beden olarak M, L, XL ve 2XL beden seçenekleri mevcuttur, Beden ölçüleri; ; M Beden: Göğüs: 94 cm, Basen: 102 cm, Paça Uzunluğu: 96 cm; (40 Beden), L Beden: Göğüs: 96 cm, Basen: 104 cm, Paça Uzunluğu: 97 cm; (42 Beden), XL Beden: Göğüs: 98 cm, Basen: 106 cm, Paça Uzunluğu: 98 cm; (44 Beden), 2XL Beden: Göğüs: 100 cm, Basen: 108 cm, Paça Uzunluğu: 100 cm; (46 Beden), Pamuklu Penye Kumaştan imal edilmiş 1. sınıf kaliteli bir üründür, Üst pijama kısa kol, Sabahlığı Görseldeki gibi uzun koldur, Pijama kumaşı % 85 oranında pamuk, % 15 oranında likra ve polyester malzemeden oluşmaktadır, Pamuklu kumaşı teninizde kesinlikle rahatsızlık hissettirmez, Kolay emzirme yapılabilmesi için derin patlı olarak dikilmiştir, Bel kısmı ayarlanabilir lastikli beldir, Üst Pijama pileli olduğundan doğum ve doğum sonrası günlük kullanıma uygundur, Yıkama talimatlarına uygun şekilde 30 derece altında yıkandığında uzun yıllar kullanabilirsiniz, Siparişleriniz en kısa sürede kargoya verilmektedir. Aksesuarlar, terlikler, taçlar ürüne dahil değildir, lohusa, hamile giyim, hamile pijama takımı, lohusa pijama takımı, uygun lohusa pijama takımı, favori lohusa pijamaları, hamile pijaması, lohusa seti, uygunbulduk , hamile seti,

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
XL
Cinsiyet:
Kadın
Desen (anne - bebek giyim):
Düz
Kalıp :
Regular
Kol Boyu:
Kısa
Kumaş Tipi :
Örme
Marka:
UygunBulduk
Materyal :
Pamuklu
Paça Boyu:
Uzun
Paça Tipi (moda):
Regular
Renk :
Pudra
Yaka:
V Yaka
Yaş Grubu:
Yetişkin

Sık Sorulan Sorular

UygunBulduk Pudra Renkli Ve Dantel Detaylı3 Parça Kısa Kollu Ve Sabahlıklı Erdeniz 3410 Hamile Pijama Takımı Örme fiyatı ne kadar ?

UygunBulduk Pudra Renkli Ve Dantel Detaylı3 Parça Kısa Kollu Ve Sabahlıklı Erdeniz 3410 Hamile Pijama Takımı Örme fiyatı 1320.40 TL olarak öne çıkmaktadır.

UygunBulduk Pudra Renkli Ve Dantel Detaylı3 Parça Kısa Kollu Ve Sabahlıklı Erdeniz 3410 Hamile Pijama Takımı Örme satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

UygunBulduk Pudra Renkli Ve Dantel Detaylı3 Parça Kısa Kollu Ve Sabahlıklı Erdeniz 3410 Hamile Pijama Takımı Örme En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, UygunBulduk Pudra Renkli Ve Dantel Detaylı3 Parça Kısa Kollu Ve Sabahlıklı Erdeniz 3410 Hamile Pijama Takımı Örme ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, UygunBulduk Pudra Renkli Ve Dantel Detaylı3 Parça Kısa Kollu Ve Sabahlıklı Erdeniz 3410 Hamile Pijama Takımı Örme ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

UygunBulduk Pudra Renkli Ve Dantel Detaylı3 Parça Kısa Kollu Ve Sabahlıklı Erdeniz 3410 Hamile Pijama Takımı Örme ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, UygunBulduk Pudra Renkli Ve Dantel Detaylı3 Parça Kısa Kollu Ve Sabahlıklı Erdeniz 3410 Hamile Pijama Takımı Örme ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.