Airbrush Tattoo Prenses Giydirme Sticker Yapışkanlı Eğitici Oyuncak 2 Adet Birden Model 2

Kazancınız 11%
Yaza Merhaba
250.00 TL
220.61 TL
Kazancınız: 29.39 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Prensesinizi kendi zevkinize göre giydirin, makyajını yapın, tüm aksesuarları değişimli olarak kullanarak süsleyin. Onu baloya hazır hale getirin. Kabartmalar sayesinde birbirinden güzel kombinler hazırlayın. Çocuğunuzun hayal dünyasına ve el becerilerini geliştirmeye dönük bu oyun ile birbirinden güzel kombinler yapabilirsiniz. Kabartmalar yapışkanları sayesinde sökülüp takılabilir ve tekrar kullanıma uygundur. Siparişinizle birlikte resimde görünen üründen toplamda 2 adet kartela şeklinde oyun gönderilir. Kartelalar 15x11 cm ebatındadır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Airbrush Tattoo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Yaş (çocuk oyunları ):
3+ Yaş


Sık Sorulan Sorular

Airbrush Tattoo Prenses Giydirme Sticker Yapışkanlı Eğitici Oyuncak 2 Adet Birden Model 2 fiyatı ne kadar ?

Airbrush Tattoo Prenses Giydirme Sticker Yapışkanlı Eğitici Oyuncak 2 Adet Birden Model 2 fiyatı 220.61 TL olarak öne çıkmaktadır.

Airbrush Tattoo Prenses Giydirme Sticker Yapışkanlı Eğitici Oyuncak 2 Adet Birden Model 2 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Airbrush Tattoo Prenses Giydirme Sticker Yapışkanlı Eğitici Oyuncak 2 Adet Birden Model 2 En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Airbrush Tattoo Prenses Giydirme Sticker Yapışkanlı Eğitici Oyuncak 2 Adet Birden Model 2 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Airbrush Tattoo Prenses Giydirme Sticker Yapışkanlı Eğitici Oyuncak 2 Adet Birden Model 2 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Airbrush Tattoo Prenses Giydirme Sticker Yapışkanlı Eğitici Oyuncak 2 Adet Birden Model 2 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Airbrush Tattoo Prenses Giydirme Sticker Yapışkanlı Eğitici Oyuncak 2 Adet Birden Model 2 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.