viscopet Premium Sofa Blok Sungerli Alezli Fermuarlı Yıkanabilir Köpek Yatağı-S-Krem

Yaza Merhaba
1,668.56 TL
1,271.01 TL
Kazancınız: 397.55 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Sofa modeli yatağımızın ölçüleri : XL:80x110cm, Large:70x95cm , Medium:75x60cm Yataklarım ızda büyüklüğüne göre en ağır köpeklerin bile yereçökme yapmadan yatabileceği 2 katmanlı sünger kullanılmıştır. Alt tabakadakisünger ve yan bolster/baş destek yastıkları 2 ayrı fermuar bölmesindençıkarılabilir. Yatak içerisinde süngerin ıslanmasını önleyecek alez kılıf mevcuttur.Bu model yatağımızın farklı renklerini diğer ilanlarımızdagörebilirsiniz. Viscopet yatakları birinci sınıf döşemelik kumaşlardan itina ileüretilmiştir, materyal ve işçilik kalitesini görünce hak vereceksiniz, ürünümüzçift katmanlı visco süngerden dolayı ortopedik bir yapıya sahiptir, evcildostlarımız üzerine bastığı zaman ağırlık eşit bir şekilde dağılır, vücutısısına göre şekil alır, iç dolgusunda insan yataklarında kullanılan viscoakıllı sünger kullanılmıştır. Yaşlı köpeklerin çoğunda görülen hip dysplasia-Kalça malformasyonu, arthritis-,eklem komplikasyonları, kireçlenme, kranialçapraz bağ sorunları, kalça displazisi, dirsek displazisi, okb, patella (dizkapağı) çıkığı gibi gelişimsel hastalıklara en iyi gelebilecek yatak türüdür.Kumaşlarımız tüy tutmayan , kolay silinebilen birinci sınıf döşemelikkumaşlardan üretilmiştir . Fermuarlı yapısı sayesinde yatak kılıflarını çıkarıpkolayca yıkayabilirsiniz .Herhangi bir altına kaçırma durumunda, 100% şugeçirmez alez iç kılıf sayesinde sünger kısmını koruyabilir ve sadece kılıfyıkama işlemini yapabilirsiniz. Yataklarımızın alt kısımlarında ince telakumaşı veya kaymaz diye bilinen ama zamanla yıkandıkça makineye dökülenpolyester kumaş kesinlikle kullanılmamış, her yüzü döşemelik kumaş ilekaplanmıştır. Ürünler kendi üretimimiz olup, yatak ağırlıkları 4-5kgarasındadır. Toplam ağırlığı 1kg gelen yataklarla karıştırmayınız. Resimlerdekirenkler ışık yansımasından dolayı ton farklılığı gösterebilir. Yatak yüzlerini30 derecede yıkayabilirsiniz. Ölçülerde 1-2 cm sapma olabilir. .

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla viscopet

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Renk :
Krem


Sık Sorulan Sorular

viscopet Premium Sofa Blok Sungerli Alezli Fermuarlı Yıkanabilir Köpek Yatağı-S-Krem fiyatı ne kadar ?

viscopet Premium Sofa Blok Sungerli Alezli Fermuarlı Yıkanabilir Köpek Yatağı-S-Krem fiyatı 1271.01 TL olarak öne çıkmaktadır.

viscopet Premium Sofa Blok Sungerli Alezli Fermuarlı Yıkanabilir Köpek Yatağı-S-Krem satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

viscopet Premium Sofa Blok Sungerli Alezli Fermuarlı Yıkanabilir Köpek Yatağı-S-Krem En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, viscopet Premium Sofa Blok Sungerli Alezli Fermuarlı Yıkanabilir Köpek Yatağı-S-Krem ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, viscopet Premium Sofa Blok Sungerli Alezli Fermuarlı Yıkanabilir Köpek Yatağı-S-Krem ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

viscopet Premium Sofa Blok Sungerli Alezli Fermuarlı Yıkanabilir Köpek Yatağı-S-Krem ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, viscopet Premium Sofa Blok Sungerli Alezli Fermuarlı Yıkanabilir Köpek Yatağı-S-Krem ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.