viscopet Premium Sofa Blok Sungerli Alezli Fermuarlı Yıkanabilir Köpek Yatağı-S-Gri

Yaza Merhaba
2,600.00 TL
2,014.80 TL
Kazancınız: 585.20 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Sofa modeli yatagimizin olculeri: Ölçüleri: XL:80x110cm Large: 70x95cm Medium:75x60cm . Yataklarimizde büyüklüğüne göre en ağır köpeklerin bile yere çökme yapmadan yatabileceği 2 katmanlı sünger kullanılmiştır. Alt tabakadakı sünger ve yan bolster/baş destek yastıkları 2 ayrı fermuar bölmesinden çıkarılabilir. Yatak içerisinde süngerin ıslanmasını önleyecek alez kılıf mevcuttur Bu model yatağımızın farklı renklerini diğer ilanlarımızda görebilirsiniz Viscopet yatakları 1.Sınıf döşemelik kumaşlardan itina ile üretilmiştir, materyal ve işçilik kalitesini görünce hak vereceksiniz, ürünümüz çift katmanlı visco süngerden dolayı ortapedik bir yapıya sahiptir, evcil dostlarımız üzerine bastığı zaman ağırlık eşit bir şekilde dağılır, vücut ısısına göre şekil alır, iç dolgusunda insan yataklarında kullanılan visco akıllı sünger kullanılmıştır. Yaşlı köpeklerin çoğunda görülen hip dysplasia -Kalça malformasyonu, arthritis-Eklem mafsal komplikasyonlari, kireçlenme, kranial çapraz bağ sorunlari, kalça displazisi, dirsek displazisi, okb, patella (diz kapağı) çıkığı gibi gelişimsel hastalıklara en iyi gelebilecek yatak türüdür. Kumaşlarımız tüy tutmayan , kolay silinebilen 1.Sınıf döşemelik kumaşlardan üretilmiştir . Fermuarlı yapısı sayesinde yatak kılıflarını çıkartıp kolayca yıkıyabilirsiniz .Herhangi bir altına kaçırma durumunda, 100% şu geçirmez alez iç kılıf sayesinde sünger kısmını koruyabilir ve sadece kılıf yıkama işlemini yapabilirsiniz. Yataklarımızın alt kısımlarında ince tela kumaşı veya kaymaz diye bilinen ama zamanla yıkandıkça makineye dokülen polyester kumas kesinlikle kullanılmamış, her yüzü döşemelik kumaş ile kaplanmıştır. Ürünler kendi üretimimiz olup, yatak ağırlıkları göre 4-5kg arasındadır. toplam agirligi 1kg gelen yataklarla karistirmayiniz. Resimlerdekı renkler ışık yansımasından dolayı ton farklılığı gösterebilir. Yatak yüzlerini 30 derecede yıkayabilirsiniz. Ölçülerde 1-2 cm sapma olabilir

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla viscopet

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Boyut:
Orta Boy
Marka:
Renk :
GRİ


Sık Sorulan Sorular

viscopet Premium Sofa Blok Sungerli Alezli Fermuarlı Yıkanabilir Köpek Yatağı-S-Gri fiyatı ne kadar ?

viscopet Premium Sofa Blok Sungerli Alezli Fermuarlı Yıkanabilir Köpek Yatağı-S-Gri fiyatı 2014.80 TL olarak öne çıkmaktadır.

viscopet Premium Sofa Blok Sungerli Alezli Fermuarlı Yıkanabilir Köpek Yatağı-S-Gri satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

viscopet Premium Sofa Blok Sungerli Alezli Fermuarlı Yıkanabilir Köpek Yatağı-S-Gri En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, viscopet Premium Sofa Blok Sungerli Alezli Fermuarlı Yıkanabilir Köpek Yatağı-S-Gri ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, viscopet Premium Sofa Blok Sungerli Alezli Fermuarlı Yıkanabilir Köpek Yatağı-S-Gri ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

viscopet Premium Sofa Blok Sungerli Alezli Fermuarlı Yıkanabilir Köpek Yatağı-S-Gri ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, viscopet Premium Sofa Blok Sungerli Alezli Fermuarlı Yıkanabilir Köpek Yatağı-S-Gri ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.