star global Pratik Çok Kullanışlı Kedi Köpek Pati Ayak Yıkama Kovası Silikon Jel Fırçalı Küçük Boy

Adm Store%10 İndirim
İndirimin Bitmesine Kalan Süre:
275.95 TL
154.65 TL
Kazancınız: 121.30 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Kedi Köpek Pati Ayak Yıkama Kovası Silikon Jel Fırçalı Küçük Boy Ürün Özellikleri : Patilerde tüm kirleri yüksek oranda temizler. Kullanmadan önce içerisine su eklemeniz ardından patileri yıkama kabının içerisine koyup sağa sola kabı çevirmeniz gerekli. Daha sonra patileri çıkarıp kurulayabilirsiniz. Daha sonraki kullanım için kabı yıkamanızı tavsiye ederiz. Patilere her hangi bir zarar vermeden en hassas şekilde temizliği gerçekleştirir. Evinizde köpek besliyorsanız ayak yıkama aparatını mutlaka kullanmalısınız. Nasıl kullanılır:Ayak Yıkama Aparatının İçersine Bir Miktar su ve el dezenfektanı ekleyin. Köpeğinizin patisini silikon uçlu yıkama kabının içerisine koyun,pati yıkama aparatını sağa sola hafif şekilde çevirin, bu uygulamayı zamanla daha iyi nasıl yapılır olduğunu kullanarak çözebilirsiniz. Daha sonra patileri siliniz. Renk stok durumuna göre gönderilir. Ürün Ölçüleri ; Üst kısım çap 9 cm Boy uzunluğu:11 cm Ürün İçeriği; Kedi Köpek Pati Ayak Yıkama Kovası Silikon Jel Fırçalı Küçük Boy

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla star global

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

star global Pratik Çok Kullanışlı Kedi Köpek Pati Ayak Yıkama Kovası Silikon Jel Fırçalı Küçük Boy fiyatı ne kadar ?

star global Pratik Çok Kullanışlı Kedi Köpek Pati Ayak Yıkama Kovası Silikon Jel Fırçalı Küçük Boy fiyatı 154.65 TL olarak öne çıkmaktadır.

star global Pratik Çok Kullanışlı Kedi Köpek Pati Ayak Yıkama Kovası Silikon Jel Fırçalı Küçük Boy satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

star global Pratik Çok Kullanışlı Kedi Köpek Pati Ayak Yıkama Kovası Silikon Jel Fırçalı Küçük Boy En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, star global Pratik Çok Kullanışlı Kedi Köpek Pati Ayak Yıkama Kovası Silikon Jel Fırçalı Küçük Boy ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, star global Pratik Çok Kullanışlı Kedi Köpek Pati Ayak Yıkama Kovası Silikon Jel Fırçalı Küçük Boy ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

star global Pratik Çok Kullanışlı Kedi Köpek Pati Ayak Yıkama Kovası Silikon Jel Fırçalı Küçük Boy ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, star global Pratik Çok Kullanışlı Kedi Köpek Pati Ayak Yıkama Kovası Silikon Jel Fırçalı Küçük Boy ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.