SUMAKS Polikarbon Kırılmaz Tabldot 5 Bölmeli Yemekhane Servis Tabağı 6 Adet Mikrodalgada Kullanılabilir

Kazancınız 45%
Arsimo Özel%13 İndirim
899.00 TL
557.05 TL
Kazancınız: 341.95 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Polikarbon Kırılmaz Tabldot 5 Bölmeli Yemekhane Servis Tabağı 6 Adet

Bu Polikarbon Kırılmaz Tabldot 5 Bölmeli Yemekhane Servis Tabağı, lokanta, yurtlar, havuz başı ve yemekhaneler gibi cam ve porselen kullanımının olduğu bölgeler için idealdir. 6 adet olarak sunulan yemekhane servis tabağı, polikarbon malzemeden üretilmiştir ve gıda temasına uygundur.

Tabağın ölçüleri 40 x 28 cm olup, yüksekliği 3 cm'dir. Ayrıca, tabağın ağırlığı 322 gr ve kalınlığı 3 mm'dir. Bu yemekhane servis tabağı, kesinlikle orijinal hammaddeden üretilmiştir ve kullanım esnasında gıda da koku ve tat değişikliğine yol açmaz.

Polikarbon malzemenin kırılmazlık özelliği bulunmaktadır, bu nedenle darbelere ve kırılmaya karşı dayanıklıdır. Ayrıca, tabak standart bulaşık makinesi deterjanları ile yıkanabilir ve endüstriyel bulaşık makinelerinde kullanılabilir.

Bu yemekhane servis tabağı -40/+99 derece sıcaklıklara dayanıklıdır ve istiflenebilir özelliktedir. Ayrıca, geri dönüşümlüdür ve çevre dostudur.

Tabağın kullanım talimatlarına uyulmalıdır. Ürün, TC Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı TR-34-K 186769 kayıt nolu gıda ile temas eden ürünler yönetmeliğine göre üretilmiştir ve mikrodalgaya uyumludur. Ancak, ateşle direkt teması engellenmelidir ve ürünün içinde yemek ısıtmak için ızgara veya ateş kullanılmamalıdır.

Yemekhane servis tabağının temizliği önemlidir. Ağır temizlik kimyasalları ile temizlenmesi önerilmemektedir. Asit oranı yüksek sıvılarla temas ettirilmemelidir. Ayrıca, ürünün yüzeyini çizebilecek bıçak veya diğer kesicilerle temas ettirilmemeli ve elle yıkamalarda sert ovucular kullanılmamalıdır. Yumuşak sünger ve bulaşık deterjanları kullanarak temizlik yapabilirsiniz.

Bu yemekhane servis tabağı porselen değildir, ancak belli bir adette olmak kaydıyla tabldotlara renkli veya siyah-beyaz markalama uygulanmaktadır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
SUMAKS
Materyal (mutfak servis):
Plastik
Renk :
Mikrodalgada Kullanılabilir

Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

SUMAKS Polikarbon Kırılmaz Tabldot 5 Bölmeli Yemekhane Servis Tabağı 6 Adet Mikrodalgada Kullanılabilir fiyatı ne kadar ?

SUMAKS Polikarbon Kırılmaz Tabldot 5 Bölmeli Yemekhane Servis Tabağı 6 Adet Mikrodalgada Kullanılabilir fiyatı 557.05 TL olarak öne çıkmaktadır.

SUMAKS Polikarbon Kırılmaz Tabldot 5 Bölmeli Yemekhane Servis Tabağı 6 Adet Mikrodalgada Kullanılabilir satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

SUMAKS Polikarbon Kırılmaz Tabldot 5 Bölmeli Yemekhane Servis Tabağı 6 Adet Mikrodalgada Kullanılabilir En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, SUMAKS Polikarbon Kırılmaz Tabldot 5 Bölmeli Yemekhane Servis Tabağı 6 Adet Mikrodalgada Kullanılabilir ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, SUMAKS Polikarbon Kırılmaz Tabldot 5 Bölmeli Yemekhane Servis Tabağı 6 Adet Mikrodalgada Kullanılabilir ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

SUMAKS Polikarbon Kırılmaz Tabldot 5 Bölmeli Yemekhane Servis Tabağı 6 Adet Mikrodalgada Kullanılabilir ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, SUMAKS Polikarbon Kırılmaz Tabldot 5 Bölmeli Yemekhane Servis Tabağı 6 Adet Mikrodalgada Kullanılabilir ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.