IKEA Parke Balkon Teras Yer Döşemesi ( 30 X 30 Cm ) Kahverengi 9 Adet (0.81 M2 )

Kazancınız 14%
Yaza Merhaba
1,799.00 TL
1,549.27 TL
Kazancınız: 249.73 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Ebatlar ; Toplam alan: 0.81 m² ; Uzunluk: 30 cm ; Genişlik: 30 cm ; Kalınlık: 2 cm ; Alan: 0.09 m² ; Paket miktarı: 9 adet ; Yararlı bilgiler ; Yer döşemesi, teras ve balkonunuzu yenilemenizi kolaylaştırır. ; Yer döşemesi, köşelere veya bir direğin etrafına uygulamak için gerektiğinde kesilebilir. ; Altındaki zemini temizlemek istiyorsanız zemin döşemesini kolayca çıkarabilir ve tekrar bir araya getirebilirsiniz. ; Yer döşemelerinizi, yılda bir kez gibi düzenli olarak cilalarsanız aşınma ve yıpranmaya karşı koruyabilirsiniz. ; Bilmekte fayda var ; Içindekiler: 9 parça (30x30cm) dış mekan kullanımı için zemin kaplaması. ; Zemin kaplamasının diğer renkleri ile kombine edilebilir. ; Zemin döşemesi örneği beton, taş ve ahşap gibi sert ve düz yüzeyler için uygundur. ; Ahşap tanen asit içerir. ; Dolayısıyla bir süre kullanımdan sonra sızıntı yapabilir, zemin rengini deforme edebilir. ; Bu durumun sorun olacağı hiçbir zemin üzerine ahşap döşeme yerleştirmeyin. ; Sadece dış mekan kullanımı için tavsiye edilir. ; Ahşap boyasını kullanınız, üründen ayrı satılır. ; Dış mekanda kullanılır. ; Bakım talimatları ; Yumuşak sabunlu solüsyon ile temizleyiniz. ; Kuru ve temiz bir bez ile kurulayınız. ; Bakım: Basit ve düzenli bir bakım ile ahşap zemin kaplamanızın ömrü uzayacaktır. ; Renk değişiklikleri, küçük çatlaklar ve kuru bir yüzey yeniden cilalama zamanının geldiğini gösterir. ; Malzeme ; Ana malzeme:Masif akasya ; Plastik parçalar:Polipropilen plastik ; Çevreye duyarlılık ; Ülkenizde mevcut ise geri dönüşüm ya da enerji kazanımı için uygun bir şekilde çöpe atılabilir. ; Bu ürünün en az %50 (ağırlık olarak) kadarı, yenilenebilir bir materyal olan ahşaptan yapılmıştır. ;İncelediğiniz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Ürün resmi sitesinden farklı bir fiyata satılabilir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla IKEA

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Unisex
Marka:
Materyal:
Ahşap


Sık Sorulan Sorular

IKEA Parke Balkon Teras Yer Döşemesi ( 30 X 30 Cm ) Kahverengi 9 Adet (0.81 M2 ) fiyatı ne kadar ?

IKEA Parke Balkon Teras Yer Döşemesi ( 30 X 30 Cm ) Kahverengi 9 Adet (0.81 M2 ) fiyatı 1549.27 TL olarak öne çıkmaktadır.

IKEA Parke Balkon Teras Yer Döşemesi ( 30 X 30 Cm ) Kahverengi 9 Adet (0.81 M2 ) satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

IKEA Parke Balkon Teras Yer Döşemesi ( 30 X 30 Cm ) Kahverengi 9 Adet (0.81 M2 ) En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, IKEA Parke Balkon Teras Yer Döşemesi ( 30 X 30 Cm ) Kahverengi 9 Adet (0.81 M2 ) ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, IKEA Parke Balkon Teras Yer Döşemesi ( 30 X 30 Cm ) Kahverengi 9 Adet (0.81 M2 ) ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

IKEA Parke Balkon Teras Yer Döşemesi ( 30 X 30 Cm ) Kahverengi 9 Adet (0.81 M2 ) ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, IKEA Parke Balkon Teras Yer Döşemesi ( 30 X 30 Cm ) Kahverengi 9 Adet (0.81 M2 ) ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.