0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Eudaemonia Papatya Taş Rose Gölgeli Saksı Yeşilliklerle Sarılı 10 Adet Papatya Başlıklar Cok Renkli

Kazancınız 33%
848.25 TL
565.50 TL
Kazancınız: 282.75 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 03 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Papatya Taş Rose Gölgeli Saksı Yeşilliklerle Sarılı 10 Adet Papatya Başlıklar, sizin için özenle tasarlandı. Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz veya evinizin en güzel köşelerinde kullanabileceğiniz yapay çiçeklerle dolu bir saksıdır.

Bu güzel saksı ile ofisinizi veya evinizi dekore edebilirsiniz. Papatyalar özel olarak kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Gerçek çiçekleri aratmayacak kadar gerçekçi görüntüleri vardır. Saksı taştan yapılmış, elektrostatik boyama ile rose gölge katılmıştır. Yeşillikler de yapaydır ve doğal bir görünüme sahiptir.

Bu saksı, size ve sevdiklerinize sevgi ve huzuru ifade eder. Papatyalar temiz sevgiyi, samimiyeti ve masumiyeti ifade eder. Papatya Taş Rose Gölgeli Saksı Yeşilliklerle Sarılı 10 Adet Papatya Başlıklar, ölçü olarak 7 x 7 cm'dir ve çiçeklik uzunluğu tam ölçüde 15 x 12 cm'dir.

Siz de bu özel saksıyı edinerek, evinize veya ofisinize güzellik katabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Eudaemonia

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Renk :
Cok Renkli
Türü (yapay çiçek):
Saksı


Sık Sorulan Sorular

Eudaemonia Papatya Taş Rose Gölgeli Saksı Yeşilliklerle Sarılı 10 Adet Papatya Başlıklar Cok Renkli fiyatı ne kadar ?

Eudaemonia Papatya Taş Rose Gölgeli Saksı Yeşilliklerle Sarılı 10 Adet Papatya Başlıklar Cok Renkli fiyatı 565.50 TL olarak öne çıkmaktadır.

Eudaemonia Papatya Taş Rose Gölgeli Saksı Yeşilliklerle Sarılı 10 Adet Papatya Başlıklar Cok Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Eudaemonia Papatya Taş Rose Gölgeli Saksı Yeşilliklerle Sarılı 10 Adet Papatya Başlıklar Cok Renkli En geç 03 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, Eudaemonia Papatya Taş Rose Gölgeli Saksı Yeşilliklerle Sarılı 10 Adet Papatya Başlıklar Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Eudaemonia Papatya Taş Rose Gölgeli Saksı Yeşilliklerle Sarılı 10 Adet Papatya Başlıklar Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Eudaemonia Papatya Taş Rose Gölgeli Saksı Yeşilliklerle Sarılı 10 Adet Papatya Başlıklar Cok Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Eudaemonia Papatya Taş Rose Gölgeli Saksı Yeşilliklerle Sarılı 10 Adet Papatya Başlıklar Cok Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.