GuvenliPazar Otantik Altın Yazdızlı Bone China Porselen 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı Renkli Desen Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir

Kazancınız 15%
Yaza Merhaba
7,499.90 TL
6,411.91 TL
Kazancınız: 1,087.99 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Otantik Altın Yazdızlı Bone China Porselen 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı, ev sahiplerinin sofralarını renklendirecek ve davetlilerin beğenisini toplayacak şık bir üründür.

Bu yemek takımı, 19-24 parça sayısı ve 6 kişilik kişi sayısı ile sunulmaktadır.

Diğer porselen takımlara göre daha dayanıklı olan Fine Bone China malzemesi, darbelere ve ısı değişimlerine karşı koruma sağlar ve kolayca kırılmaz veya çatlamaz. Ayrıca, kahve, limon gibi leke oluşturabilecek maddelerin iz bırakmasını da önleyerek dayanıklılık seviyesini arttırır.

Bu yemek takımı, 6 adet servis tabağı, 6 adet çukur tabak, 6 adet pasta tabağı ve 6 adet kase içermektedir. Tüm tabaklar, üst kenar kısımları altın yaldızlı olarak tasarlanmıştır.

Bununla birlikte, ürün bulaşık makinesinde yıkanabilir özelliğe sahip olmasına rağmen, uzun ömürlü kullanım için elde yıkanması önerilir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla GuvenliPazar

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Kişi Sayısı:
6 Kişilik
Marka:
Materyal (mutfak servis):
Bone China
Parça Sayısı :
19-24
Renk :
Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir


Sık Sorulan Sorular

GuvenliPazar Otantik Altın Yazdızlı Bone China Porselen 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı Renkli Desen Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir fiyatı ne kadar ?

GuvenliPazar Otantik Altın Yazdızlı Bone China Porselen 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı Renkli Desen Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir fiyatı 6411.91 TL olarak öne çıkmaktadır.

GuvenliPazar Otantik Altın Yazdızlı Bone China Porselen 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı Renkli Desen Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

GuvenliPazar Otantik Altın Yazdızlı Bone China Porselen 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı Renkli Desen Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, GuvenliPazar Otantik Altın Yazdızlı Bone China Porselen 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı Renkli Desen Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, GuvenliPazar Otantik Altın Yazdızlı Bone China Porselen 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı Renkli Desen Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

GuvenliPazar Otantik Altın Yazdızlı Bone China Porselen 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı Renkli Desen Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, GuvenliPazar Otantik Altın Yazdızlı Bone China Porselen 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı Renkli Desen Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.