mordesign Ortopedik Bebek Yatak, Pike Ve Puset Aksesuar 6'Lı Set, Mavi Renk Stars Desen

Kazancınız 6%
Yaza Merhaba
1,400.00 TL
1,310.40 TL
Kazancınız: 89.60 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Morcadde
Yüksek kaliteye sahip binlerce uygun fiyatlı ürün barındıran  morcadde ' ye hoş...
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Bebeklerinizin rahatı için özenle tasarlanmış Ortopedik Bebek Yatak, Pike ve Puset Aksesuar 6’lı Set ile tanışın! Mavi renkli Stars desenli ürün seti; Babynest yatak, baş yastık, pike, puset örtüsü, puset minderi ve puset çarşafından oluşmaktadır.

  • Babynest Yatak: 0 – 2 yaş arası bebekler için uygundur. İç ölçüsü 75x40 cm, dıştan dışa ölçüsü 100x60 cm’dir. Orthopedic yatak iç hacimde sınırsız refakatçi olarak kullanabilirsiniz.
  • Babynest Baş Yastık: Eni 28 cm, boyu 25 cm’dir. Bebeğinizin başını desteklemek için tasarlanmıştır.
  • Pike: Eni 90 cm, boyu 90 cm’dir. Ürün %100 pamuklu ranforce kumaştan üretilmiştir.
  • Puset Örtüsü: Eni 80 cm, boyu 113 cm’dir. Pusetinizin üzerindeki örtüyü kolayca değiştirerek bebeğinizi koruyabilirsiniz.
  • Puset Minderi: Eni 35 cm, boyu 65 cm’dir. Orthopedic minder, bel desteği sağlamaktadır ve her iki tarafı da kullanılabilir. %100 pamuklu ranforce kumaştan üretilmiştir.
  • Puset Çarşafı: Puset minderine uygun standart ebatlarda lastikli bir çarşaftır.

Babynest yatak kenar iç dolgusu 1. Kalite boncuk elyaftan yapılmıştır ve geri dönüşümden elde edilmiş dolgu malzemeleri kullanılmamaktadır. Bebeğinizin rahatlığı için uygun yumuşak ve kalınlığa sahip, 4 cm yüksekliğinde 22 dansite yumuşak sünger içermektedir. Bebeği çevreleyerek güvenli bir uyku sağlar. Ürün seti; beşikte, karyolada, arabada, oyun parkında, misafirlikte ve hatta ebeveyn yatağında bile kullanılabilir.

Bu mavi renkli Ortopedik Bebek Yatak, Pike ve Puset Aksesuar 6’lı Seti, tüm ürünleri %100 Pamuklu Ranforce Kumaş kullanılarak üretilmiştir. Ürün, yerli olarak üretilmiştir ve 30°C’de yıkanabilir. Unutmayın, bebekleriniz için tekstil ürünlerimiz kalitesiyle yaşamlarına renk katar.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla mordesign

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cinsiyet (anne-bebek):
Kadın / Kız
Marka:
Model:
Sabit
Renk :
MAVİ
Yaş Grubu (anne - bebek):
Bebek


Sık Sorulan Sorular

mordesign Ortopedik Bebek Yatak, Pike Ve Puset Aksesuar 6'Lı Set, Mavi Renk Stars Desen fiyatı ne kadar ?

mordesign Ortopedik Bebek Yatak, Pike Ve Puset Aksesuar 6'Lı Set, Mavi Renk Stars Desen fiyatı 1310.40 TL olarak öne çıkmaktadır.

mordesign Ortopedik Bebek Yatak, Pike Ve Puset Aksesuar 6'Lı Set, Mavi Renk Stars Desen satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

mordesign Ortopedik Bebek Yatak, Pike Ve Puset Aksesuar 6'Lı Set, Mavi Renk Stars Desen En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, mordesign Ortopedik Bebek Yatak, Pike Ve Puset Aksesuar 6'Lı Set, Mavi Renk Stars Desen ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, mordesign Ortopedik Bebek Yatak, Pike Ve Puset Aksesuar 6'Lı Set, Mavi Renk Stars Desen ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

mordesign Ortopedik Bebek Yatak, Pike Ve Puset Aksesuar 6'Lı Set, Mavi Renk Stars Desen ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, mordesign Ortopedik Bebek Yatak, Pike Ve Puset Aksesuar 6'Lı Set, Mavi Renk Stars Desen ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.