Eudaemonia Orkide Çiçek Taş Saksı Rose Gölgeli Papatyalar & Yeşilliklerle Çevrili 77 Cm Yapaylar Cok Renkli

Kazancınız 49%
Yaza Merhaba
1,755.00 TL
978.12 TL
Kazancınız: 776.88 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz veya ev ve ofislerinizde şık bir görünüm yaratabileceğiniz Orkide Çiçek Taş Saksı Rose Gölgeli Papatyalar & Yeşilliklerle Çevrili 77 cm Yapaylar ile "asaleti" simgeleyen çeşitli renklerdeki orkide çiçeklerinin yanı sıra "sevgi, mutluluk, aşk" anlamlarını taşıyan papatyalar ve temizliği simgeleyen yeşillikler bulunmaktadır. Beyaz orkide çiçeği, en sevilen ve en fazla tercih edilen renk olmakla birlikte "masumiyet ve zarafeti" temsil eder.

Komple ölçüsü 77 x 25 cm olan bu taş saksı kendi üretimimizdir ve taş tozu kullanılarak yapılmıştır. Saksının ölçüleri ise 16 x 9 cm'dir.

Papatyalar 20 başlıklıdır ve tüm yapay çiçekler kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiştir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Eudaemonia

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Renk :
Cok Renkli
Türü (yapay çiçek):
Saksı


Sık Sorulan Sorular

Eudaemonia Orkide Çiçek Taş Saksı Rose Gölgeli Papatyalar & Yeşilliklerle Çevrili 77 Cm Yapaylar Cok Renkli fiyatı ne kadar ?

Eudaemonia Orkide Çiçek Taş Saksı Rose Gölgeli Papatyalar & Yeşilliklerle Çevrili 77 Cm Yapaylar Cok Renkli fiyatı 978.12 TL olarak öne çıkmaktadır.

Eudaemonia Orkide Çiçek Taş Saksı Rose Gölgeli Papatyalar & Yeşilliklerle Çevrili 77 Cm Yapaylar Cok Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Eudaemonia Orkide Çiçek Taş Saksı Rose Gölgeli Papatyalar & Yeşilliklerle Çevrili 77 Cm Yapaylar Cok Renkli En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Eudaemonia Orkide Çiçek Taş Saksı Rose Gölgeli Papatyalar & Yeşilliklerle Çevrili 77 Cm Yapaylar Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Eudaemonia Orkide Çiçek Taş Saksı Rose Gölgeli Papatyalar & Yeşilliklerle Çevrili 77 Cm Yapaylar Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Eudaemonia Orkide Çiçek Taş Saksı Rose Gölgeli Papatyalar & Yeşilliklerle Çevrili 77 Cm Yapaylar Cok Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Eudaemonia Orkide Çiçek Taş Saksı Rose Gölgeli Papatyalar & Yeşilliklerle Çevrili 77 Cm Yapaylar Cok Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.