NT Concept Ntconcept Liv Ayna Çerçeveli Masif Ahşap Lavabo Dolabı Hilton(90Cm)

Kazancınız 19%
Yaza Merhaba
12,016.13 TL
9,791.21 TL
Kazancınız: 2,224.92 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Genişliği 65 cm banyo dolabı %100 doğal ahşap malzemeden üretilir. Darbelere karşı dayanıklı olan banyo dolabı banyonuzda hoş bir görüntü oluşturur.; Ahşap banyo dolabı 1 adet havluluk askılığı sayesinde havlularınızı asmanızı sağlar. Metal materyalden üretilen askılık paslanmaz yapıda olduğu için sağlıklı kullanıma uygundur.; Banyo dolabı alt modül olarak tasarlandığı için lavabo altına uygun bir şekilde yerleştirilerek kullanılabilir. Seramik lavabo ile uyumlu olarak kullanılabilen alt modül 1 adet çekmeceli bölümü ile oldukça kullanışlıdır.; Raflı banyo dolabı ahşap materyalden üretildiği için suya ve neme karşı dayanıklıdır. Böylelikle kabarma ve şişme yapmadan kullanılabilir.; Kahverengi banyo dolabı alt kısmında 1 adet ahşap raf yer alır. Oldukça geniş olan rafına birçok eşyanızı dizebilirsiniz.; 20 mm kalınlığında metal profilden oluşan banyo dolabı metal kulp, havluluk, lavabo çekmecesi gibi alanlara sahiptir.; Banyo dolabı seti içerisinde yer alan metal ayna çerçevesi aynaların yerleştirilebilmesi için farklı ölçülerde tasarlanır. Farklı ölçülerde tasarlandığı için banyonuza uygun olan ölçüyü kullanabilirsiniz.; Paslanmaz metal materyalden üretilen banyo dolabı paslanmaz metal ayaklara sahiptir. Ayakları ağır eşyaların rahatlıkla taşınabilmesi için oldukça sağlam bir yapıdadır.; Lavabo yerleştirilmesi için oldukça geniş bir tezgaha sahip olan banyo dolabının yan taraflarına sabunluk gibi eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz.;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla NT Concept

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Renk :
90cm


Sık Sorulan Sorular

NT Concept Ntconcept Liv Ayna Çerçeveli Masif Ahşap Lavabo Dolabı Hilton(90Cm) fiyatı ne kadar ?

NT Concept Ntconcept Liv Ayna Çerçeveli Masif Ahşap Lavabo Dolabı Hilton(90Cm) fiyatı 9791.21 TL olarak öne çıkmaktadır.

NT Concept Ntconcept Liv Ayna Çerçeveli Masif Ahşap Lavabo Dolabı Hilton(90Cm) satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

NT Concept Ntconcept Liv Ayna Çerçeveli Masif Ahşap Lavabo Dolabı Hilton(90Cm) En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, NT Concept Ntconcept Liv Ayna Çerçeveli Masif Ahşap Lavabo Dolabı Hilton(90Cm) ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, NT Concept Ntconcept Liv Ayna Çerçeveli Masif Ahşap Lavabo Dolabı Hilton(90Cm) ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

NT Concept Ntconcept Liv Ayna Çerçeveli Masif Ahşap Lavabo Dolabı Hilton(90Cm) ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, NT Concept Ntconcept Liv Ayna Çerçeveli Masif Ahşap Lavabo Dolabı Hilton(90Cm) ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.