BASEL Art002 C01 Nessiworld Nexcube 3X3 Eğlenceli Yarışma Seti Bernami Yeni

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
1,871.00 TL
1,713.84 TL
Kazancınız: 157.16 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Nexcube 3X3 Eğlenceli Yarışma Seti Nexcube, Dünya Rekor Hız Küpüdür Ve Dünyadaki En Hızlı Speedcuber'ların Tercih Ettiği Markadır! Nexcube Ile 3X3 Küpü Her Zamankinden Daha Hızlı çözebilirsiniz. Bu Yeni Küpün Sırlarından Biri Yuvarlatılmış Köşeleri Ve Hassas Yapısıdır; Bu Sayede Piyasadaki Diğer Küplerden Daha Hızlı Ve Daha Düzgün çözülür. Nexcube Ile Oynamak Zihni Canlandırır Ve Görsel-Uzaysal Kapasiteyi Geliştirmek, Dikkati, Konsantrasyonu, Sabrı, çevikliği Ve Hafızayı Geliştirmek Gibi çok Sayıda Fayda Sunar. Ayrıca Tüm Ailenin Keyifle Kullanabileceği Bir üründür. Piyasadaki En Iyi ürün Olan Nexcube 3X3 Eğlenceli Yarışma Setinin Bir Oyun Standı, Mobil Uygulama Ve Iki Adet 3X3 Küp Içeren Bu Yeni Sunumunda, Arkadaşlarınızla Rekabet Edebilir Veya Zamanınızı Değerlendirip Geliştirebilirsiniz... En Hızlı Küp Paketi! Nexcube Yarışma Paketiyle Bir Sonraki Seviyeye Geçin. Bu Iki Nexcube 3X3 Ve Kronometre Paketiyle En Hızlı Siz Olacaksınız. Arkadaşlarınıza Karşı Oynamak Veya Kendi Mücadelenizi Yenmek Için App Içerir. Son Derece Basittir, çünkü Hangi Modele Sahip Olursanız Olun, Kendi Cep Telefonunuzla çalışır. Başlamak Için Ellerinizi Indirin Ve Kaldırdığınız Anda Zaman Akmaya Başlayacaktır. Acele Edin! Küpü çözmeniz Ne Kadar Sürer? Uygulamayı Ve Kronometreyi Kullanarak Arkadaşlarınıza Meydan Okuyun. Karşılıklı 2 Kişi Veya Tek Kişi Olarak Oynayabilir Ve Kimin Daha Hızlı Olduğunu Görebilirsiniz. Yaş Grubu : 8+ Yaş Barkodu: 8720077290235 Item No : 90235Baş Kutu ölçüleri : 28,5 X 20,5 X 11 Cm. Desi Değeri: 3 Desi : 0.0000 Ürünlerimiz İsminde Belirtilmediği Sürece 1 Adet Gönderilmektedir.renk Ve Modeller İçin Mesaj Atınız!!! Ürün İsmine Ve Ürün Açıklamasında Belirtilen Özelliklere Lütfen Dikkat Ediniz.!!!

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
BASEL
Yaş:
1+ Yaş

Sık Sorulan Sorular

BASEL Art002 C01 Nessiworld Nexcube 3X3 Eğlenceli Yarışma Seti Bernami Yeni fiyatı ne kadar ?

BASEL Art002 C01 Nessiworld Nexcube 3X3 Eğlenceli Yarışma Seti Bernami Yeni fiyatı 1713.84 TL olarak öne çıkmaktadır.

BASEL Art002 C01 Nessiworld Nexcube 3X3 Eğlenceli Yarışma Seti Bernami Yeni satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

BASEL Art002 C01 Nessiworld Nexcube 3X3 Eğlenceli Yarışma Seti Bernami Yeni En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, BASEL Art002 C01 Nessiworld Nexcube 3X3 Eğlenceli Yarışma Seti Bernami Yeni ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, BASEL Art002 C01 Nessiworld Nexcube 3X3 Eğlenceli Yarışma Seti Bernami Yeni ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

BASEL Art002 C01 Nessiworld Nexcube 3X3 Eğlenceli Yarışma Seti Bernami Yeni ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, BASEL Art002 C01 Nessiworld Nexcube 3X3 Eğlenceli Yarışma Seti Bernami Yeni ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.