nemtut Nem Çek, Nem Emici Çekici, Rutubet Alici, Küf Önleyici, Kötü Koku Giderici (3 Paket)

Yaza Merhaba
800.00 TL
549.60 TL
Kazancınız: 250.40 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Nem-Çek nem alıcı paketleri, özellikle çekmece, dolap, çekyat ve baza gibi kapalı alanlarda aşırı nemin neden olduğu küf ve kötü kokuyu engellemek için özel olarak tasarlanmıştır.

Bu ürün 3 adet paket halinde sunulmaktadır. Özel ambalajı sayesinde, ön yüzeyinden su buharını çekerek özel içeriği sayesinde sıvılaştırarak bünyesinde biriktirir. Bu sayede çevrenizdeki havadaki nemleri 60 gün boyunca toplar ve sıvılaştırır, kullanıldığı alanda kuru bir ortamın oluşmasına yardımcı olur.

Kompakt tasarımı sayesinde çekmece, çekyat ve baza gibi askı bulunmayan alanlarda pratik olarak kullanılabilir. Nem-Çek nem alıcı paketleri, güvenle kullanabileceğiniz doğal bir çözümdür.

Özellikler:

  • 3 paket halinde
  • Kompakt tasarım
  • Havada bulunan nemi 60 gün boyunca bünyesine alarak sıvılaştırır.
  • Hava nemini toplar ve sıvılaştırır, kullanıldığı alanı kurutur.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
nemtut

Sık Sorulan Sorular

nemtut Nem Çek, Nem Emici Çekici, Rutubet Alici, Küf Önleyici, Kötü Koku Giderici (3 Paket) fiyatı ne kadar ?

nemtut Nem Çek, Nem Emici Çekici, Rutubet Alici, Küf Önleyici, Kötü Koku Giderici (3 Paket) fiyatı 549.60 TL olarak öne çıkmaktadır.

nemtut Nem Çek, Nem Emici Çekici, Rutubet Alici, Küf Önleyici, Kötü Koku Giderici (3 Paket) satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

nemtut Nem Çek, Nem Emici Çekici, Rutubet Alici, Küf Önleyici, Kötü Koku Giderici (3 Paket) En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, nemtut Nem Çek, Nem Emici Çekici, Rutubet Alici, Küf Önleyici, Kötü Koku Giderici (3 Paket) ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, nemtut Nem Çek, Nem Emici Çekici, Rutubet Alici, Küf Önleyici, Kötü Koku Giderici (3 Paket) ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

nemtut Nem Çek, Nem Emici Çekici, Rutubet Alici, Küf Önleyici, Kötü Koku Giderici (3 Paket) ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, nemtut Nem Çek, Nem Emici Çekici, Rutubet Alici, Küf Önleyici, Kötü Koku Giderici (3 Paket) ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.