nemtut Nem Tut Nem Alıcı Rutubet Giderici (2 Kutu Içerisinde 4 Paket )

Yaza Merhaba
1,600.00 TL
732.80 TL
Kazancınız: 867.20 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Nemtut Nem Alıcı Rutubet Giderici (2 Kutu Içerisinde 4 Paket ) NEM-TUT, kapalı alanlarda aşırı nemin neden olduğu küf vekötü kokuyu engellemek için özel olarak tasarlanmıştır. Özel ambalajı sayesindeön yüzeyinden su buharını çeker ve özel içeriği sayesinde sıvılaştırarak althaznede biriktirir. Askılı tasarımı sayesinde elbise dolaplarınızda,banyolarınızda, çamaşırhanelerinizde, depolarınızda, bodrumlarınızda vegarajlarınızda pratik olarak kullanılabilir. Havada bulunan nemi iki haftaboyunca kendi bünyesinde, sonrasında ise altında bulunan torbasında biriktirir,nemin torbaya doluşu kolayca gözlenebilir. Uygulandığı ortamın rutubet durumunagöre ürünün ortalama ömrü 60 gündür. 1 kutu Nem-Tut paketi içerisindepolietilen ambalajlar içerisinde 2 adet Nem-Tut ürünü çıkmaktadır. KullanımAlanları · Ev · Garaj ve dolap ·İşyerleri · Banyo · Çamaşırhane · Kilerler · Otomobil · Tekne gibi birçok farklı alanlarda kullanarakrutubeti ve rutubetin meydana getireceği zararları pratik olarak ortadankaldırabilirsiniz. Kullanma talimatı kutudan çıkardığınız Nem-Tut paketininkoruyucu polietilen kılıfını açın. Nem-tut paketini uygulamak istediğinizbölgede uygun bir yere asın. Paket içeriği tamamen bittiğinde yenisi iledeğiştirin. Bitmiş Nem-Tut paketini çöpe atın. Ellerinizi su ile yıkayın.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
nemtut

Sık Sorulan Sorular

nemtut Nem Tut Nem Alıcı Rutubet Giderici (2 Kutu Içerisinde 4 Paket ) fiyatı ne kadar ?

nemtut Nem Tut Nem Alıcı Rutubet Giderici (2 Kutu Içerisinde 4 Paket ) fiyatı 732.80 TL olarak öne çıkmaktadır.

nemtut Nem Tut Nem Alıcı Rutubet Giderici (2 Kutu Içerisinde 4 Paket ) satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

nemtut Nem Tut Nem Alıcı Rutubet Giderici (2 Kutu Içerisinde 4 Paket ) En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, nemtut Nem Tut Nem Alıcı Rutubet Giderici (2 Kutu Içerisinde 4 Paket ) ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, nemtut Nem Tut Nem Alıcı Rutubet Giderici (2 Kutu Içerisinde 4 Paket ) ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

nemtut Nem Tut Nem Alıcı Rutubet Giderici (2 Kutu Içerisinde 4 Paket ) ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, nemtut Nem Tut Nem Alıcı Rutubet Giderici (2 Kutu Içerisinde 4 Paket ) ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.