moms and babies Nakışlı Desenli Masa Örtüsü Takımı 8 Kişilik 10 Parça Peçete Runner Krem

Yaza Merhaba
3,000.00 TL
2,089.99 TL
Kazancınız: 910.01 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 14 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Moms And Babies olarak tüm ürünlerimizi kendimiz tasarlayarak üretmekteyiz. Masa örtümüz ve tüm parçaları linens gardenya kumaştır. Ürünümüz fabrikasyon olmayıp her bir parçası tek tek tarafımızdan özenle hazırlanmaktadır. Nakış iplik renkleri solmaz ve yıkamaya ve ütülemeye uygundur. Leke ve kir tutmaz kumaştır. Ürün bir adet masa örtüsü (160x220 cm), bir adet runner (130x45 cm), sekiz adet peçete (30x30 cm) oluşmaktadır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla moms and babies

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Ebatlar (Ev&Yaşam):
160 x 220
Renk :
Krem
Şekil (mobilya):
Dikdörtgen


Sık Sorulan Sorular

moms and babies Nakışlı Desenli Masa Örtüsü Takımı 8 Kişilik 10 Parça Peçete Runner Krem fiyatı ne kadar ?

moms and babies Nakışlı Desenli Masa Örtüsü Takımı 8 Kişilik 10 Parça Peçete Runner Krem fiyatı 2089.99 TL olarak öne çıkmaktadır.

moms and babies Nakışlı Desenli Masa Örtüsü Takımı 8 Kişilik 10 Parça Peçete Runner Krem satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

moms and babies Nakışlı Desenli Masa Örtüsü Takımı 8 Kişilik 10 Parça Peçete Runner Krem En geç 14 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, moms and babies Nakışlı Desenli Masa Örtüsü Takımı 8 Kişilik 10 Parça Peçete Runner Krem ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, moms and babies Nakışlı Desenli Masa Örtüsü Takımı 8 Kişilik 10 Parça Peçete Runner Krem ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

moms and babies Nakışlı Desenli Masa Örtüsü Takımı 8 Kişilik 10 Parça Peçete Runner Krem ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, moms and babies Nakışlı Desenli Masa Örtüsü Takımı 8 Kişilik 10 Parça Peçete Runner Krem ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.