Canderel Motor Drone Uçak Kanadı Led Şarjlı Kablosuz Mini Led Çakarlı Lamba

Alkan Motor Mağazasına Özel %5 İndirim
199.00 TL
138.36 TL
Kazancınız: 60.64 TL
Stokta
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Rgb Motosiklet Drone Bisiklet Otomotiv Çakar Şarjlı Kablosuz Mini Led Lamba- 7 farklı renk ve çakar,20'den fazla mod kombinasyonu Aydınlatma modu: hızlı yanıp sönme, yavaş yanıp sönme ve sürekli aydınlatma ; Kablosuz kullanım: Şarj esnasında mavi bir LED ile gösterilir. Bittiğinde söner. ; Boyutlar: 4,3 x 2,5 x 1,8 cm ; Ağırlık: 14g ; Drone, motosiklet, bisiklet, otomotiv gibi bir çok alanda kullanabilirsiniz. ; RGB Motosiklet Drone Bisiklet Otomotiv Çakar Şarjlı Kablosuz Mini Led Lamba zorlu aydınlatma ve hava koşullarında ve hava karardıktan sonra uçuşlar sırasında güvenliği ve görünürlüğü artırmak için tasarlanmış bir çakar lambadır. ; Cihaz, gün batımı ve karanlıktan sonra görünürlüğünüzü arttıracak şekilde tasarlanmıştır. Aydınlatma 5 km'ye kadar bir mesafeden görülebilir. ; Dahili 110 mAh bataryaya sahiptir. Kullanım ömrü oldukça uzundur. Şarj olma süresi yaklaşık 30 dakikadır. ; Ürün 1 ADET olarak gönderilmektedir. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Canderel
Renk :
KARİŞIK

Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Canderel Motor Drone Uçak Kanadı Led Şarjlı Kablosuz Mini Led Çakarlı Lamba fiyatı ne kadar ?

Canderel Motor Drone Uçak Kanadı Led Şarjlı Kablosuz Mini Led Çakarlı Lamba fiyatı 138.36 TL olarak öne çıkmaktadır.

Canderel Motor Drone Uçak Kanadı Led Şarjlı Kablosuz Mini Led Çakarlı Lamba satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Canderel Motor Drone Uçak Kanadı Led Şarjlı Kablosuz Mini Led Çakarlı Lamba En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Canderel Motor Drone Uçak Kanadı Led Şarjlı Kablosuz Mini Led Çakarlı Lamba ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Canderel Motor Drone Uçak Kanadı Led Şarjlı Kablosuz Mini Led Çakarlı Lamba ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Canderel Motor Drone Uçak Kanadı Led Şarjlı Kablosuz Mini Led Çakarlı Lamba ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Canderel Motor Drone Uçak Kanadı Led Şarjlı Kablosuz Mini Led Çakarlı Lamba ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.