İRHANLAR Mıknatıslı Araç Kişi Takip Cihazı Kristal Mikrofonlu Dinleme Cihazı Gps Destekli Mini A9

Kazancınız 19%
Yaza Merhaba
2,000.00 TL
1,638.00 TL
Kazancınız: 362.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Mıknatıslı Araç Kişi Takip Cihazı Kristal Mikrofonlu Dinleme Cihazı Gps Destekli Mini A9 ile araçlarınızı ve sevdiklerinizi güvende tutabilirsiniz. Bu cihaz, kullanım talimatlarına dikkatlice uyulduğunda etkili bir şekilde çalışır.

Cihazı kullanmadan önce şarj etmeyi unutmayın. İlk kullanımda cihazı tamamen şarj etmek için yaklaşık 2 saat zaman ayırmanız gerekmektedir. Ardından, cihazın içerisine bir SIM kart yerleştirmeniz gerekmektedir. SIM kartınızın PIN kodunu kaldırmayı unutmayın.

Cihazın SIM kart yuvasına yerleştirirken dikkatli olun. SIM kartın kesik kısmı yukarı gelecek şekilde takılmalıdır. Ayrıca, cihazın alt kısmında güç düğmesini göreceksiniz. Güç düğmesini "on" konumuna getirdikten sonra 3-5 dakika beklemeniz gerekmektedir. Bu süre sonunda, cihazın numarasını aradığınızda dinleme işlemine başlayabilirsiniz.

Cihazın kullanımı için telefonunuzun mesaj bölümüne "Konum" yazarak cihazın SIM kartına göndermeniz gerekmektedir. Telefonunuza bir bağlantı linki gelecektir. Bu linke tıkladığınızda, cihazın bulunduğu konumu harita üzerinde görebilirsiniz. Dinleme süresi genellikle 3 ila 5 gün arasında değişmektedir. Konum mesafesi ise ortalama olarak 400 - 700 metre arasında değişmektedir. Ancak bu mesafede küçük sapmalar olabilir, çünkü cihaz en yakın baz istasyonunu baz alarak konumu hesaplamaktadır.

Not: Bu cihaz Turkcell ve Vodafone gibi faturasız veya faturalı hatları desteklemektedir. Ancak, Avea ve Bimcell hatlarıyla uyumlu değildir.

Mıknatıslı Araç Kişi Takip Cihazı Kristal Mikrofonlu Dinleme Cihazı Gps Destekli Mini A9 ile sevdiklerinizin güvenliğini sağlamak artık çok daha kolay!

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla İRHANLAR

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
2 Yıl
Marka:


Sık Sorulan Sorular

İRHANLAR Mıknatıslı Araç Kişi Takip Cihazı Kristal Mikrofonlu Dinleme Cihazı Gps Destekli Mini A9 fiyatı ne kadar ?

İRHANLAR Mıknatıslı Araç Kişi Takip Cihazı Kristal Mikrofonlu Dinleme Cihazı Gps Destekli Mini A9 fiyatı 1638.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

İRHANLAR Mıknatıslı Araç Kişi Takip Cihazı Kristal Mikrofonlu Dinleme Cihazı Gps Destekli Mini A9 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

İRHANLAR Mıknatıslı Araç Kişi Takip Cihazı Kristal Mikrofonlu Dinleme Cihazı Gps Destekli Mini A9 En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, İRHANLAR Mıknatıslı Araç Kişi Takip Cihazı Kristal Mikrofonlu Dinleme Cihazı Gps Destekli Mini A9 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, İRHANLAR Mıknatıslı Araç Kişi Takip Cihazı Kristal Mikrofonlu Dinleme Cihazı Gps Destekli Mini A9 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

İRHANLAR Mıknatıslı Araç Kişi Takip Cihazı Kristal Mikrofonlu Dinleme Cihazı Gps Destekli Mini A9 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, İRHANLAR Mıknatıslı Araç Kişi Takip Cihazı Kristal Mikrofonlu Dinleme Cihazı Gps Destekli Mini A9 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.