Akça Tekstil Makarna Model Simli Kırık Beyaz Renk Hazır Dikilmiş Pileli Tül Perde 300*260

Kazancınız 6%
Yaza Merhaba
700.00 TL
889.20 TL
Kazancınız: 60.80 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Beyaz rengi ve simli dokusuyla dikkat çeken Makarna Model Kırık Beyaz Renk Hazır Dikilmiş Pileli Tül Perde, %100 polyester kumaştan üretilmiştir. Eni 300 cm, boyu 260 cm olan ürün, hazır düğmeleri dikilmiş olarak seyrek pileli bir şekilde gönderilmektedir. Kornişe takılmaya hazır olan ürün, hemen takıp kullanılabilir.

Bir adet ürün bulunan paketin içerisinde ayrıca iki adet perde stopu hediye olarak yer almaktadır. Her ürün kanat olarak kullanılabilir ve sağ-sol ayrımı yoktur. İki adet alım yaparak çift kanat yapabilmeniz mümkündür. Ürünler kendi fabrikalarında dikilmekte ve üretimleri kendi terzileri tarafından yapılmaktadır. Parça kumaş değil, 1. kalite ürünlerdir.

Korniş sistemine uygun olarak dikilen ürünler, yıkandığında deformasyona uğramaz, kırışmaz, bozulmaz ve yıpranmaz. Yıkarken ağartıcı veya beyazlatıcı gibi maddeler kullanılmamalıdır. Ürünlerimiz seyrek pile olarak 5,30 metre kumaştan 3 metre olarak dikilmiştir.

Ürünlerimiz fon olarak kullanıma müsaittir ve rustik ile kullanıma uygundur. Rustik borusuna kanca takılarak kullanılabilir. Yerli üretim olan ürün, ekonomik, şık ve kalitelidir. Evinizin her odasında gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz zarif ve şık bir üründür.

Ürünümüzü 30 derecede yıkayıp nemli şekilde astığınız takdirde kesinlikle ütü istemez. Ürünlerimizde çekme ve renginde solma olmaz. Tül perde dışındaki tüm ürünler görsel amaçlı kullanılmıştır.

Not: Her ürüne PERDE MIKNATISI hediye olarak gönderilmektedir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Akça Tekstil

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Sık Sorulan Sorular

Akça Tekstil Makarna Model Simli Kırık Beyaz Renk Hazır Dikilmiş Pileli Tül Perde 300*260 fiyatı ne kadar ?

Akça Tekstil Makarna Model Simli Kırık Beyaz Renk Hazır Dikilmiş Pileli Tül Perde 300*260 fiyatı 889.20 TL olarak öne çıkmaktadır.

Akça Tekstil Makarna Model Simli Kırık Beyaz Renk Hazır Dikilmiş Pileli Tül Perde 300*260 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Akça Tekstil Makarna Model Simli Kırık Beyaz Renk Hazır Dikilmiş Pileli Tül Perde 300*260 En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Akça Tekstil Makarna Model Simli Kırık Beyaz Renk Hazır Dikilmiş Pileli Tül Perde 300*260 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Akça Tekstil Makarna Model Simli Kırık Beyaz Renk Hazır Dikilmiş Pileli Tül Perde 300*260 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Akça Tekstil Makarna Model Simli Kırık Beyaz Renk Hazır Dikilmiş Pileli Tül Perde 300*260 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Akça Tekstil Makarna Model Simli Kırık Beyaz Renk Hazır Dikilmiş Pileli Tül Perde 300*260 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.