Alcatel Lınkzone Mobile Hotspot Tlib5Af Pil Batarya-İthalatçı Garantilidir

Kazancınız 21%
Yaza Merhaba
399.00 TL
319.68 TL
Kazancınız: 79.32 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Lınkzone Mobile Hotspot Tlib5af Pil Batarya-ithalatçı Garantilidir, kullanıcıların internet bağlantılarının wireless yoluyla paylaşılmasını sağlar. Bu ürün kompakt tasarımı ve hafifliği sayesinde kullanımı oldukça kolay olan bir cihazdır.

Alcatel Linkzone Mobile Hotspot TLiB5AF Pil Bataryası, yüksek kapasiteli bir batarya ile donatılmıştır ve bu sayede uzun süreli kullanım imkanı sağlar. Batarya ömrü ürünün sıklıkla kullanımına ve kullanım şartlarına bağlı olarak değişebilir; ancak genel olarak oldukça uzun bir ömre sahiptir.

Bu ürün ithalatçı garantisi ile birlikte sunulmaktadır. İthalatçı garantisi sayesinde, ürünün kullanımı sırasında oluşabilecek herhangi bir sorunda garantiden yararlanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri:

  • Kapasite: Belirtilmemiş
  • Pil Tipi: TLiB5AF
  • Garanti: İthalatçı Garantisi
  • Kullanım: Kablosuz internet bağlantısı paylaşımı
  • Renk: Belirtilmemiş

Lınkzone Mobile Hotspot Tlib5af Pil Batarya-ithalatçı Garantilidir, kablosuz internet bağlantısı paylaşımı için ideal bir üründür. İnternet bağlantınızı wireless ağınız üzerinden paylaşarak, istediğiniz yere internet erişimi sağlayabilirsiniz. Bu ürünün içinde yüksek kapasiteli bir batarya bulunmaktadır, bu sayede uzun süreli kullanım imkanı sunar. Ayrıca, ürün ithalatçı garantisi ile birlikte sunulmaktadır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Garanti Tipi:
1 Yıl
Marka:
Alcatel
Pil Gücü (mAh):
1800 - 2800

Sık Sorulan Sorular

Alcatel Lınkzone Mobile Hotspot Tlib5Af Pil Batarya-İthalatçı Garantilidir fiyatı ne kadar ?

Alcatel Lınkzone Mobile Hotspot Tlib5Af Pil Batarya-İthalatçı Garantilidir fiyatı 319.68 TL olarak öne çıkmaktadır.

Alcatel Lınkzone Mobile Hotspot Tlib5Af Pil Batarya-İthalatçı Garantilidir satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Alcatel Lınkzone Mobile Hotspot Tlib5Af Pil Batarya-İthalatçı Garantilidir En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Alcatel Lınkzone Mobile Hotspot Tlib5Af Pil Batarya-İthalatçı Garantilidir ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Alcatel Lınkzone Mobile Hotspot Tlib5Af Pil Batarya-İthalatçı Garantilidir ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Alcatel Lınkzone Mobile Hotspot Tlib5Af Pil Batarya-İthalatçı Garantilidir ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Alcatel Lınkzone Mobile Hotspot Tlib5Af Pil Batarya-İthalatçı Garantilidir ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.