Epilons Kutulu 3 Şarj Aleti 1 Arada Çinko Alaşım Hızlı Şarj Kablosu Mavi 3 İn 1

Yaza Merhaba
312.38 TL
286.14 TL
Kazancınız: 26.24 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

3 Şarj Aleti 1 Arada Çinko Alaşım Hızlı Şarj Kablosu Mavi Birden fazla cihazı şarj etmek için ideal olan 3 Şarj Aleti 1 Arada Çinko Alaşım Hızlı Şarj Kablosu ile artık karmaşık kablo düzenlemelerine son! Bu şık ve dayanıklı şarj kablosu, çeşitli cihazlarınızı tek bir kabloyla şarj etmenizi sağlar. Pratik tasarımı ve hızlı şarj özelliğiyle hayatınızı kolaylaştırır. Ürün Özellikleri: 3ü1 Arada Tasarım: Micro USB, Type-C ve Lightning konektörleri bir arada sunar, çeşitli cihazları şarj etmek için uygundur.; Hızlı Şarj: Güçlü şarj teknolojisiyle hızlı ve verimli şarj imkanı sağlar, cihazlarınızın daha hızlı şekilde şarj olmasını sağlar.; Dayanıklı Malzeme: Çinko alaşım malzeme, dayanıklılığı artırır ve uzun ömürlü kullanım sağlar.; Şık Tasarım: Turuncu renkli kablonun şık tasarımı, günlük kullanımınıza renk ve tarz katacak.; Taşınabilirlik: Kompakt boyutu ve hafif tasarımı sayesinde istediğiniz her yere kolayca taşınabilir.; Bu 3 Şarj Aleti 1 Arada Çinko Alaşım Hızlı Şarj Kablosu, cihazlarınızı şarj etmek için ihtiyacınız olan her şeyi sunar. Pratik tasarımı ve hızlı şarj özelliğiyle günlük yaşamınızı kolaylaştırır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Epilons

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Boyut:
Tek Ebat
Marka:
Renk :
Cok Renkli


Sık Sorulan Sorular

Epilons Kutulu 3 Şarj Aleti 1 Arada Çinko Alaşım Hızlı Şarj Kablosu Mavi 3 İn 1 fiyatı ne kadar ?

Epilons Kutulu 3 Şarj Aleti 1 Arada Çinko Alaşım Hızlı Şarj Kablosu Mavi 3 İn 1 fiyatı 286.14 TL olarak öne çıkmaktadır.

Epilons Kutulu 3 Şarj Aleti 1 Arada Çinko Alaşım Hızlı Şarj Kablosu Mavi 3 İn 1 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Epilons Kutulu 3 Şarj Aleti 1 Arada Çinko Alaşım Hızlı Şarj Kablosu Mavi 3 İn 1 En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Epilons Kutulu 3 Şarj Aleti 1 Arada Çinko Alaşım Hızlı Şarj Kablosu Mavi 3 İn 1 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Epilons Kutulu 3 Şarj Aleti 1 Arada Çinko Alaşım Hızlı Şarj Kablosu Mavi 3 İn 1 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Epilons Kutulu 3 Şarj Aleti 1 Arada Çinko Alaşım Hızlı Şarj Kablosu Mavi 3 İn 1 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Epilons Kutulu 3 Şarj Aleti 1 Arada Çinko Alaşım Hızlı Şarj Kablosu Mavi 3 İn 1 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.