İş Bankası Kültür Yayınları Kürk Mantolu Madonna+Kağnı+İçimizdeki Şeytan+Yeni Dünya+Değirmen+Kuyucaklı Yusuf 6 Set 1065 Sayfa

Kazancınız 22%
Aslan Kitap Kırtasiye Özel%10 İndirim
270.00 TL
218.47 TL
Kazancınız: 51.53 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Sabahattin Ali, Türk edebiyatının önemli isimlerinden biridir. 1907 yılında İstanbul Muallim Mektebi'ni bitirdi. Maarif Vekâleti'nin sınavını kazanarak 1928 yılında Almanya'ya gitti ve iki yıl boyunca Potsdam ve Berlin'de öğrenim gördü. Aydın ve Konya'da Almanca öğretmenliği yaptı, ancak siyasi gerekçelerle tutuklandı ve bir süre cezaevinde kaldı. Sabahattin Ali, çıkışından sonra Ankara'da Almanca öğretmenliği, Ankara Devlet Konservatuvarı'nda çevirmenlik, öğretmenlik ve dramaturgluk yaptı. Ünlü yazar 1945 yılında bakanlık emrine alındı.

1946 yılında İstanbul'a gitti ve Aziz Nesin'le haftalık mizah gazetesi Markopaşa'yı çıkarmaya başladı. Ancak, burada yayımlanan pek çok yazısı soruşturmaya uğradı. 4 aylık mahkûmiyetin ardından 1948'de kamyonla taşımacılık yaparken tedirginlik hissetti ve Bulgaristan'a kaçmak istedi. Ne yazık ki, bu sırada öldürüldü ve mezarının yeri hala bilinmemektedir.

Sabahattin Ali, Çağlayan, Servetifünun, Resimli Ay, Yedi Meşale, Varlık gibi dergilerde şiir, öykü ve eleştiri yazılarıyla başladı. İlk romanı Sırça Köşk 1937 yılında yayımlandı. Daha sonra ise 1940 yılında Yeni Dünya, 1943 yılında ise Kürk Mantolu Madonna, Kağnı, Değirmen ve Kuyucaklı Yusuf adlı eserleri yayımlandı.

Sabahattin Ali'nin yapıtlarında kendi haline bırakılmış Anadolu insanını, köy-kent çelişkisini, ağır ekonomik koşullar altında ölen, öldüren, hapislere düşen insanları ele aldı. Karakterlerini, toplumsal yapının kendinden kaynaklanan çatışmalara yönelerek anlatmasıyla gerçekçi edebiyat akımımızın öncülerinden oldu.

Bu set, Sabahattin Ali'nin Kürk Mantolu Madonna, Kağnı, İçimizdeki Şeytan, Yeni Dünya, Değirmen ve Kuyucaklı Yusuf adlı eserlerini içeriyor. Toplamda 1065 sayfadan oluşan bu set, Türk edebiyatının değerli bir eseri olarak önemlidir.

Yazar: Sabahattin Ali

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla İş Bankası Kültür Yayınları

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Basım Dili (kitap):
Türkçe
Boyut (kitap):
Normal Boy
Yazar:
Sabahattin Ali


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

İş Bankası Kültür Yayınları Kürk Mantolu Madonna+Kağnı+İçimizdeki Şeytan+Yeni Dünya+Değirmen+Kuyucaklı Yusuf 6 Set 1065 Sayfa fiyatı ne kadar ?

İş Bankası Kültür Yayınları Kürk Mantolu Madonna+Kağnı+İçimizdeki Şeytan+Yeni Dünya+Değirmen+Kuyucaklı Yusuf 6 Set 1065 Sayfa fiyatı 218.47 TL olarak öne çıkmaktadır.

İş Bankası Kültür Yayınları Kürk Mantolu Madonna+Kağnı+İçimizdeki Şeytan+Yeni Dünya+Değirmen+Kuyucaklı Yusuf 6 Set 1065 Sayfa satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

İş Bankası Kültür Yayınları Kürk Mantolu Madonna+Kağnı+İçimizdeki Şeytan+Yeni Dünya+Değirmen+Kuyucaklı Yusuf 6 Set 1065 Sayfa En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, İş Bankası Kültür Yayınları Kürk Mantolu Madonna+Kağnı+İçimizdeki Şeytan+Yeni Dünya+Değirmen+Kuyucaklı Yusuf 6 Set 1065 Sayfa ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, İş Bankası Kültür Yayınları Kürk Mantolu Madonna+Kağnı+İçimizdeki Şeytan+Yeni Dünya+Değirmen+Kuyucaklı Yusuf 6 Set 1065 Sayfa ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

İş Bankası Kültür Yayınları Kürk Mantolu Madonna+Kağnı+İçimizdeki Şeytan+Yeni Dünya+Değirmen+Kuyucaklı Yusuf 6 Set 1065 Sayfa ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, İş Bankası Kültür Yayınları Kürk Mantolu Madonna+Kağnı+İçimizdeki Şeytan+Yeni Dünya+Değirmen+Kuyucaklı Yusuf 6 Set 1065 Sayfa ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.