Mashotrend Süper Set Kurbağa Denge Oyunu Buz Kırma Oyunu Frog Balance Kutu Oyunu Eğitici Oyun Beceri Oyunu

Yaza Merhaba
499.90 TL
467.91 TL
Kazancınız: 31.99 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Kurbağa Denge Oyunu - Frog Balance Kutu Oyunu Eğitici Oyun Beceri Oyunu Oyun Seti Montessori Oyuncak Nasıl Oynanır ? Denge platformu çubuğun üzerine takılır. Her oyuncu sırası gelince zar atar ve zarda gelen sayı kadar kurbağayı platformun dengesini bozmadan yerleştirmeye çalışır. Ama dikkat et dengeyi bozan oyunu kaybeder. •Motor beceri ve denge geliştiricidir. •Hızlı düşünebilme yetisi geliştirir, Eleştirel düşünebilmesini sağlar, •ProbIem çözme yetisini güçlendirir, •PIanIı ve programlı hareket etmesine destek olur ve konsantrasyon kazandırır. • Türk Gıda Kodeksine uygun olarak üretilmiştir. * BPA içermez BUZ TUZAĞI OYUNU BUZ KIRMA OYUNU BUZ KALESİ: BUZULLAR OYUNU. ÇOCUKLARIN SEVEREK OYNAYIP EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRMELERİ İÇİN BUZULLAR OYUNU İçindekiler 37 Adet Buz Küpü 2 Adet Çekiç 1 Adet At 1 Adet Oyun Çerçevesi 4 Adet Oyun Çerçevesi Ayağı Oyun Hazırlanışı Oyun çerçevesinin ayakları takılır. Oyun çerçevesi düz bir zemine ters olarak çevirilir ve buz küpleri renk ayrımı olmaksızın yerleştirilir. Oyun çerçevesi ayaklarının üzerinde durabilecek şekilde düz çevirilir. Çerçevenin orta noktasındaki buz küpünün üzerine piyon yerleştirilir. Oyun Kuralları 2 oyuncu sıra ile buz küplerine birer vuruş yaparak küpü çerçevenin dışına çıkartır. Oyuncu küpleri kontrol ederek vuruş yapamaz ve çekiçle ilk dokunduğu küpü düşürmek zorundadır. Oyun orta noktadaki piyonun düşmesine kadar devam eder. Orta noktadaki piyonu düşüren oyuncu oyunu kaybeder.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Mashotrend

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Yaş (çocuk oyunları ):
3+ Yaş


Sık Sorulan Sorular

Mashotrend Süper Set Kurbağa Denge Oyunu Buz Kırma Oyunu Frog Balance Kutu Oyunu Eğitici Oyun Beceri Oyunu fiyatı ne kadar ?

Mashotrend Süper Set Kurbağa Denge Oyunu Buz Kırma Oyunu Frog Balance Kutu Oyunu Eğitici Oyun Beceri Oyunu fiyatı 467.91 TL olarak öne çıkmaktadır.

Mashotrend Süper Set Kurbağa Denge Oyunu Buz Kırma Oyunu Frog Balance Kutu Oyunu Eğitici Oyun Beceri Oyunu satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Mashotrend Süper Set Kurbağa Denge Oyunu Buz Kırma Oyunu Frog Balance Kutu Oyunu Eğitici Oyun Beceri Oyunu En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Mashotrend Süper Set Kurbağa Denge Oyunu Buz Kırma Oyunu Frog Balance Kutu Oyunu Eğitici Oyun Beceri Oyunu ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Mashotrend Süper Set Kurbağa Denge Oyunu Buz Kırma Oyunu Frog Balance Kutu Oyunu Eğitici Oyun Beceri Oyunu ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Mashotrend Süper Set Kurbağa Denge Oyunu Buz Kırma Oyunu Frog Balance Kutu Oyunu Eğitici Oyun Beceri Oyunu ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Mashotrend Süper Set Kurbağa Denge Oyunu Buz Kırma Oyunu Frog Balance Kutu Oyunu Eğitici Oyun Beceri Oyunu ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.