Skygo Köpek Ve Kedi Tasması Makaralı 5 Metre Yeşil Tgnr-1206 Cok Renkli

Kazancınız 14%
Yaza Merhaba
355.44 TL
304.48 TL
Kazancınız: 50.96 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Köpek Ve Kedi Tasması Makaralı 5 Metre YEŞİL TGNR-1206 Makaralı Köpek Tasması Plastik Gövde Yüksek Kalite Mükemmel Tasarım. Otomatik Köpek Tasması 5 Metre Uzayan Kemer Ipli Stop Lama Özelliği. Boyna Takılması Için Kilit Sistemi. Kolay Takıp Çıkarma Kopçası. Otomatik Makaralı Gezdirme Tasması Ile Köpeğinizi Gezdirmek Çok Daha Zevkli Olacaktir. Gezintiye Çıkaracağınız Hayvanınıza Tek Hamlede Kolay Takma Ve Tek Hamlede Kolay Çıkarma Özelliği Sayesinde Hızlı Kullanım. Ani Duraklamalarda Köpeğinizi Kontrol Edebileceğiniz Stop Düğmesi Bulunmaktadır. Köpeğinizin Istediği Hareket Özgürlüğünü Otomatik Tasma Ile Verebilirsiniz. Ergonomik Tasarımı Sayesinde Tek Elle Kontrol Edebilir. Köpeğinizin Sizi Çekiştirmesini Engelleyebilirsiniz. Takribi 5 Metre Uzayabilme Özelliğine Sahiptir. Maksimum Takribi 15 Kg.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Tek Ebat
Marka:
Skygo
Renk :
Cok Renkli

Sık Sorulan Sorular

Skygo Köpek Ve Kedi Tasması Makaralı 5 Metre Yeşil Tgnr-1206 Cok Renkli fiyatı ne kadar ?

Skygo Köpek Ve Kedi Tasması Makaralı 5 Metre Yeşil Tgnr-1206 Cok Renkli fiyatı 304.48 TL olarak öne çıkmaktadır.

Skygo Köpek Ve Kedi Tasması Makaralı 5 Metre Yeşil Tgnr-1206 Cok Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Skygo Köpek Ve Kedi Tasması Makaralı 5 Metre Yeşil Tgnr-1206 Cok Renkli En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Skygo Köpek Ve Kedi Tasması Makaralı 5 Metre Yeşil Tgnr-1206 Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Skygo Köpek Ve Kedi Tasması Makaralı 5 Metre Yeşil Tgnr-1206 Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Skygo Köpek Ve Kedi Tasması Makaralı 5 Metre Yeşil Tgnr-1206 Cok Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Skygo Köpek Ve Kedi Tasması Makaralı 5 Metre Yeşil Tgnr-1206 Cok Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.