VARDEM OYUNCAK Nessiworld Km-3662C Çek Bırak 1:36 Metal Spor Araba -

Kazancınız 3%
Yaza Merhaba
334.86 TL
323.47 TL
Kazancınız: 11.39 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Çek Bırak 1:36 Ölçek spor arabası ile eğlenceli yarışlara hazır olun! Bu metal spor araba, çocuklar için harika bir oyuncak seçeneği olarak öne çıkıyor. Yüksek kaliteli ve dayanıklı metal malzeme ile üretilen araba, uzun ömürlü kullanım sağlar.

Ürün, çek bırak mekanizması sayesinde kolayca hareket ettirilebilir. Arabayı geri çekin, bırakın ve hızla ilerlemesini izleyin. Çocuklar, bu oyuncak arabayı kullanırken el-göz koordinasyonunu geliştirirken aynı zamanda eğlenceli bir deneyim yaşarlar.

Bu spor araba, 1:36 ölçeğiyle detaylı bir şekilde tasarlanmıştır. Gerçek bir spor araba görünümüne sahip olan ürün, çocukların hayal gücünü canlandırır ve onları gerçek yarışlara davet eder.

Kutu içerisinde 12 adet araba bulunur. Araba boyutu ise 40 x 26 x 7 cm'dir. Bu boyutlar, arabayı rahatça taşımak ve depolamak için idealdir.

Bu metal spor araba, çocuklar için güvenli bir oyuncak seçeneğidir. Ürün, tüm güvenlik testlerinden geçmiş olup çocukların sağlığına herhangi bir zarar vermez. Ayrıca, oyuncak arabanın köşeleri yuvarlatılmıştır, böylece çocuklarınız güvenle oynayabilir.

Çocukların hayal dünyasını genişleten ve onlara eğlenceli bir deneyim sunan Nessiworld Km-3662c Çek Bırak 1:36 Metal Spor Araba, bir oyuncak koleksiyonuna harika bir katkı sağlar. Çocuklarınız bu oyuncak arabayı sevecek ve saatlerce keyifle oynayacaklar.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla VARDEM OYUNCAK

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Yaş:
9+ Yaş


Sık Sorulan Sorular

VARDEM OYUNCAK Nessiworld Km-3662C Çek Bırak 1:36 Metal Spor Araba - fiyatı ne kadar ?

VARDEM OYUNCAK Nessiworld Km-3662C Çek Bırak 1:36 Metal Spor Araba - fiyatı 323.47 TL olarak öne çıkmaktadır.

VARDEM OYUNCAK Nessiworld Km-3662C Çek Bırak 1:36 Metal Spor Araba - satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

VARDEM OYUNCAK Nessiworld Km-3662C Çek Bırak 1:36 Metal Spor Araba - En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, VARDEM OYUNCAK Nessiworld Km-3662C Çek Bırak 1:36 Metal Spor Araba - ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, VARDEM OYUNCAK Nessiworld Km-3662C Çek Bırak 1:36 Metal Spor Araba - ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

VARDEM OYUNCAK Nessiworld Km-3662C Çek Bırak 1:36 Metal Spor Araba - ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, VARDEM OYUNCAK Nessiworld Km-3662C Çek Bırak 1:36 Metal Spor Araba - ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.