0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Koton Kız Bebek Peluş Detaylı Bisiklet Yaka Şardonlu Fırfırlı Sweatshirt 3Smg10006Ak

265.99 TL
Tükendi
Ücretsiz Kargo
En geç 04 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Respect life - Yaşama saygı | peluş detaylı, bisiklet yaka, şardonlu, fırfırlı sweatshirt. | kotonun insana ve topluma değer katma, gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir dünya bırakma duyarlılığıyla hazırladığı koleksiyonu keşfedin. Koton, türkiye’de bcı üyesi olan ilk marka olmanın gururuyla pamuk üretiminde sürdürülebilir tarım ilkelerinin uygulanmasına destek veriyor. *bcı, (better cotton ınitiative - Iyi pamuk inisiyatifi) dünya çapında milyonlarca çiftçinin daha sağlıklı koşullarda pamuk üretmesini sağlamak için oluşturulmuş, kâr amacı gütmeyen bir programdır. Ürünlerimiz sağlığa zararlı kimyasallara karşı test edilmektedir. Ürünlerimizde bebeklerin yutabileceği küçük parçalar, tehlike oluşturabilecek ip ve kordonlar, keskin parçalar bulunmamaktadır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Koton

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
12-18 AY
Boy / Ölçü :
Regular
Cinsiyet:
Kadın
Desen (anne - bebek giyim):
Yazı Karekterli / Motto
Kalıp :
Regular
Kol Boyu:
Uzun
Kol Tipi (BEBEK GİYİM):
Standart Kol
Kumaş Tipi :
Örme
Marka:
Paket İçeriği:
Tekli
Renk :
Pembe
Yaka :
Bisiklet Yaka
Yaş Grubu:
Bebek


Sık Sorulan Sorular

Koton Kız Bebek Peluş Detaylı Bisiklet Yaka Şardonlu Fırfırlı Sweatshirt 3Smg10006Ak fiyatı ne kadar ?

Koton Kız Bebek Peluş Detaylı Bisiklet Yaka Şardonlu Fırfırlı Sweatshirt 3Smg10006Ak fiyatı 265.99 TL olarak öne çıkmaktadır.

Koton Kız Bebek Peluş Detaylı Bisiklet Yaka Şardonlu Fırfırlı Sweatshirt 3Smg10006Ak satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Koton Kız Bebek Peluş Detaylı Bisiklet Yaka Şardonlu Fırfırlı Sweatshirt 3Smg10006Ak En geç 04 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Koton Kız Bebek Peluş Detaylı Bisiklet Yaka Şardonlu Fırfırlı Sweatshirt 3Smg10006Ak ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Koton Kız Bebek Peluş Detaylı Bisiklet Yaka Şardonlu Fırfırlı Sweatshirt 3Smg10006Ak ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Koton Kız Bebek Peluş Detaylı Bisiklet Yaka Şardonlu Fırfırlı Sweatshirt 3Smg10006Ak ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Koton Kız Bebek Peluş Detaylı Bisiklet Yaka Şardonlu Fırfırlı Sweatshirt 3Smg10006Ak ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.