CASASUNCO Kitchenware Standlı Ahşap Saplı Plastik 6 Parça Servis Seti (Yanmaz, Yapışmaz Ve Isıya Dayanıklı) Beyaz

Kazancınız 38%
Yaza Merhaba
1,499.00 TL
978.38 TL
Kazancınız: 520.62 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

- Yapışmaz, dayanıklı silikon ve kayın ağacı birleşimiyle Profesyonel ısıya dayanıklı 6'lı set. ÇOK YÖNLÜ VE TEMEL SET - Bu set şunları içerir: bir spagetti servis takımı, bir çorba kepçesi, bir servis kaşığı, bir servis döndürücü, bir oluklu kepçe ve bir bambu tutucu. Çoğu ailenin temel mutfak ihtiyacını karşılayabilir. ; YÜKSEK KALİTELİ MALZEMEDEN YAPILMIŞTIR - Mutfak eşyalarının tümü FDA sınıfı silikondan ve% 100 doğal kayın ağacından yapılmıştır. Dayanıklı, %100 BPA içermez ve çevre dostudur. 200°C/392?'ye kadar ısıya dayanıklıdır. Diğer tencerelerinizi çizmez. Kayın ağacının doğal görünümü ve kalitesi ile silikonun ısıya dayanıklılık özelliğini mükemmel bir şekilde birleştirir. ; YENİLİKÇİ VE ŞIK TASARIM - Her alet, entegre alet desteğine sahip yenilikçi, ağırlıklı ve ergonomik bir tutamağa sahiptir; bu, aşağıya yerleştirildiğinde başının her zaman çalışma yüzeyinden kaldırılmasını sağlar. Kulplar sağlam, hijyenik ve yumuşak olan silikon ve kayın ağacından yapılmıştır. Ellerinizin haşlanmasını önlemek için mükemmel bir ısı yalıtımına sahiptir. Kremsi beyaz rengi her mutfağa uygundur. ; FONKSİYONEL VE ŞEKİL TUTUCU - % 100 bambudan yapılmış, çizilmez, dayanıklı ve çevre dostu olan tutucu, hijyeni artırmak ve karışıklığı en aza indirmek için mutfak aletlerini tezgahınızda rahatça organize etmek için tasarlanmıştır. ; TEMİZLİĞİ KOLAY - Ilık su ve hafif deterjanla elde yıkayın, ardından iyice kurulayın. Mutfak eşyaları bulaşık makinesinde yıkanabilir. Tutucuyu bulaşık makinesine YERLEŞTİRMEYİN. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
CASASUNCO
Materyal (mutfak servis):
Silikon
Parça Sayısı :
5-8
Renk :
Beyaz

Sık Sorulan Sorular

CASASUNCO Kitchenware Standlı Ahşap Saplı Plastik 6 Parça Servis Seti (Yanmaz, Yapışmaz Ve Isıya Dayanıklı) Beyaz fiyatı ne kadar ?

CASASUNCO Kitchenware Standlı Ahşap Saplı Plastik 6 Parça Servis Seti (Yanmaz, Yapışmaz Ve Isıya Dayanıklı) Beyaz fiyatı 978.38 TL olarak öne çıkmaktadır.

CASASUNCO Kitchenware Standlı Ahşap Saplı Plastik 6 Parça Servis Seti (Yanmaz, Yapışmaz Ve Isıya Dayanıklı) Beyaz satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

CASASUNCO Kitchenware Standlı Ahşap Saplı Plastik 6 Parça Servis Seti (Yanmaz, Yapışmaz Ve Isıya Dayanıklı) Beyaz En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, CASASUNCO Kitchenware Standlı Ahşap Saplı Plastik 6 Parça Servis Seti (Yanmaz, Yapışmaz Ve Isıya Dayanıklı) Beyaz ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, CASASUNCO Kitchenware Standlı Ahşap Saplı Plastik 6 Parça Servis Seti (Yanmaz, Yapışmaz Ve Isıya Dayanıklı) Beyaz ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

CASASUNCO Kitchenware Standlı Ahşap Saplı Plastik 6 Parça Servis Seti (Yanmaz, Yapışmaz Ve Isıya Dayanıklı) Beyaz ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, CASASUNCO Kitchenware Standlı Ahşap Saplı Plastik 6 Parça Servis Seti (Yanmaz, Yapışmaz Ve Isıya Dayanıklı) Beyaz ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.