OGGY Kitaplık 5 Raflı Kitaplık Dosya Kitap Rafı Ofis Ev Rafı Kitap Raf Atlantik Atlantik Çam

Kazancınız 6%
Yaza Merhaba
956.89 TL
895.65 TL
Kazancınız: 61.24 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Dayanıklı şık ve dekoratif duvar rafı dayanıklı 18 mm kalınlığında yongalevha kullanılarak yapılmıştır. Ana gövde kalın metalden imal edilmiş, epoksi toz fırın boya ile boyanmıştır. Uzun yıllar sorunsuz kullanılacak şekilde tasarlanmıştır. Ürün kitaplık, mutfak rafı, tabak rafı, duvar rafı ve çalışma rafı olarak kullanılabilir. Ebatlar Genişlik: 70 cm Derinlik: 30 cm Yükseklik: 150 cm Raf genişlik: 60 cm Raf derinlik: 30 cm Raf aralığı: 36 cm Maks. yük/raf: 30 kg Bakım Talimatları Ana gövde: Su veya cam temizleyici bir deterjan ile biraz ıslatılmış bir bez yardımıyla silinebilir. Raflar : Az miktarda hafif deterjanlı bez ile siliniz. Temiz bir bez ile kurulayınız. Ürün paketlenmi bir şekilde demonte olarak gönderilecektir. Kutu içeriğinde kurulum şeması ve montaj vidaları mevcuttur. Badur Ticaret güvencesiyle %100 memnuniyet sunar. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Garanti Tipi:
Garantisiz
Malzeme (mobilya):
Suntalam
Marka:
OGGY
Ölçüler:
60 - 75 cm
Renk :
ATLANTİK ÇAM
Tarz (mobilya):
Klasik

Sık Sorulan Sorular

OGGY Kitaplık 5 Raflı Kitaplık Dosya Kitap Rafı Ofis Ev Rafı Kitap Raf Atlantik Atlantik Çam fiyatı ne kadar ?

OGGY Kitaplık 5 Raflı Kitaplık Dosya Kitap Rafı Ofis Ev Rafı Kitap Raf Atlantik Atlantik Çam fiyatı 895.65 TL olarak öne çıkmaktadır.

OGGY Kitaplık 5 Raflı Kitaplık Dosya Kitap Rafı Ofis Ev Rafı Kitap Raf Atlantik Atlantik Çam satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

OGGY Kitaplık 5 Raflı Kitaplık Dosya Kitap Rafı Ofis Ev Rafı Kitap Raf Atlantik Atlantik Çam En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, OGGY Kitaplık 5 Raflı Kitaplık Dosya Kitap Rafı Ofis Ev Rafı Kitap Raf Atlantik Atlantik Çam ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, OGGY Kitaplık 5 Raflı Kitaplık Dosya Kitap Rafı Ofis Ev Rafı Kitap Raf Atlantik Atlantik Çam ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

OGGY Kitaplık 5 Raflı Kitaplık Dosya Kitap Rafı Ofis Ev Rafı Kitap Raf Atlantik Atlantik Çam ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, OGGY Kitaplık 5 Raflı Kitaplık Dosya Kitap Rafı Ofis Ev Rafı Kitap Raf Atlantik Atlantik Çam ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.