Evsay Kişiye Özel Pleksi Araba Dikiz Aynası Süsü, Araç Dikiz Ayna Süsü

Kazancınız 16%
Yaza Merhaba
222.00 TL
187.19 TL
Kazancınız: 34.81 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Bu kişiye özel pleksi araba dikiz aynası süsü, aracınızın dikiz aynasına şık bir dokunuş kazandırmak için mükemmel bir seçenektir. Üzerine yazılacak yazı için sipariş verdiğinizde, bize sipariş numaranızı bildirmeniz yeterlidir.

Bu dikiz aynası süsü kaliteli pleksi malzemeden yapılmıştır ve aracınıza zarar verme riski yoktur. Pleksi malzemenin dayanıklılığı ve dayanıklılığı, ürünün uzun ömürlü olmasını sağlar. Aynı zamanda, aracınızın dikiz aynasına kolayca takılabilir ve çıkarılabilir.

Bu kişiye özel dikiz aynası süsü, kendinizi veya sevdiklerinizi memnun etmek için mükemmel bir hediye seçeneğidir. Üzerine yazdıracağınız özel bir mesaj veya isimle, arabanızdaki dikiz aynasını kişiselleştirebilirsiniz.

Bu dikiz aynası süsü farklı boyutlarda mevcuttur, böylece aracınızın dikiz aynasına tam olarak uyacak bir boyut seçebilirsiniz. Ölçüleri şunlardır:

  • Boyut 1: 10 cm x 10 cm
  • Boyut 2: 15 cm x 15 cm
  • Boyut 3: 20 cm x 20 cm

Bu süs aynı zamanda çeşitli renk seçenekleriyle sunulmaktadır. Aracınızın görünümüne uyacak en uygun rengi seçebilirsiniz. Renk seçenekleri arasında şunlar bulunur:

  • Siyah
  • Beyaz
  • Gümüş
  • Kırmızı
  • Mavi
  • Turuncu

Bu dikiz aynası süsü, aracınızın dikiz aynasını korurken aynı zamanda estetik bir görünüm sunar. Üzerine yazdıracağınız özel mesaj veya isimle, aracınız size ve kişiliğinize özgün bir şekilde yansıtabilir.

Ürün siparişinizde, üzerine yazılacak yazıyı bize sipariş numaranız ile bildirmeniz gerekmektedir. Böylece, dikiz aynası süsü tamamen kişiselleştirilmiş olacaktır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Evsay

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Sık Sorulan Sorular

Evsay Kişiye Özel Pleksi Araba Dikiz Aynası Süsü, Araç Dikiz Ayna Süsü fiyatı ne kadar ?

Evsay Kişiye Özel Pleksi Araba Dikiz Aynası Süsü, Araç Dikiz Ayna Süsü fiyatı 187.19 TL olarak öne çıkmaktadır.

Evsay Kişiye Özel Pleksi Araba Dikiz Aynası Süsü, Araç Dikiz Ayna Süsü satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Evsay Kişiye Özel Pleksi Araba Dikiz Aynası Süsü, Araç Dikiz Ayna Süsü En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Evsay Kişiye Özel Pleksi Araba Dikiz Aynası Süsü, Araç Dikiz Ayna Süsü ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Evsay Kişiye Özel Pleksi Araba Dikiz Aynası Süsü, Araç Dikiz Ayna Süsü ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Evsay Kişiye Özel Pleksi Araba Dikiz Aynası Süsü, Araç Dikiz Ayna Süsü ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Evsay Kişiye Özel Pleksi Araba Dikiz Aynası Süsü, Araç Dikiz Ayna Süsü ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.