Bestowerstore Kişiye Özel Pırlanta Temalı Kalpli Çikolata Ve Kahve Fincanı -80 Renkli

Kazancınız 3%
Yaza Merhaba
348.35 TL
336.51 TL
Kazancınız: 11.84 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Kişiye Özel Mabel Kalp Çikolata ve Türk Kahve FincanıSet Hakkındaki Genel Özellikleri:Türk kahve fincanınız kişiye özel olarak özenle hazırlanmaktadır.Görseldeki set 3 adet taze MABEL marka kalp çikolata ile kahve fincanından oluşmaktadır.Yaldız Sargılı Kalp Görünümlü Mabel ÇikolataMabel marka çikolatalar ağırlıklı olarak Belçika ve İsviçre tatlarıyla harmanlanan özel çikolata reçetesine sahiptir. Mabel; geleneksel çikolata anlayışındaki gerçek kakao yağı ve kitlesi kullanarak katkısız ve son teknolojiyle modernize edilen bant sisteminde ürettiği çikolatalar ile küçük - büyük herkesin yüzünü gülümsetmeyi seviyor. Mabel, çikolatanın doğal yapısını etkileyen ve insan sağlığına olumsuz etkileri bulunabilecek her tür kimyasal müdahaleden kaçınır. Çikolatalarının hazırlama ve işleme yöntemlerine, temizlik ve sağlık şartlarına büyük önem gösterir.Kişiye Özel Türk Kahve Fincanı-Ürün kişiye özel olarak hazırlanmaktadır.- Karakalem soyut yüz tasarımı standart olup ürünüz isim bilgisi ile kişiselleştirilmektedir.- Türk kahvesi fincanı seramik malzemeden üretilmiş olup üzerine sıcak press tekniği baskı yapılmaktadır.- Siparişiniz halinde fincan ve fincan tabağı ile birlikte gönderilmektedir.- Fincan ebatı yükseklik: 5,5cm. , çap: 5,0 cm.- Fincan tabağının çap : 11,5 cm dir.- Baskı üzerine sert ve keskin cisimlerle dokunulmamalı, baskı yakılmamalı, asit ve benzeri sıvı temasında bulunulmamalıdır.- İçeceklerinizi cam bardaklara göre daha uzun süre soğuk veya sıcak tutar.- Yıkama Talimatı : Bulaşık makinesinde kullanılan tuz ve deterjan gibi kimyasallar kupa üzerindeki verniği çizerek baskı alanına zarar verebilir.* Daha uzun ömürlü kullanım için ılık suda ve elde yıkamanız tavsiye edilmektedir. Ürün ve ürün detay sayfasında, Satıcıya Sor butonunu kullanarak ürün hakkında bizlerden bilgi abilirsiniz. ; Sipariş detay sayfasında yer alan Soru Sor butonu ile mağazamızdan verdiğiniz siparişiniz hakkında bilgi alabilir ve siparişinizin 'Teslimat Durumu' ve 'Fatura Talebi' gibi bilgilere erişebilirsiniz. ; Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Bestowerstore
Renk :
Renkli

Sık Sorulan Sorular

Bestowerstore Kişiye Özel Pırlanta Temalı Kalpli Çikolata Ve Kahve Fincanı -80 Renkli fiyatı ne kadar ?

Bestowerstore Kişiye Özel Pırlanta Temalı Kalpli Çikolata Ve Kahve Fincanı -80 Renkli fiyatı 336.51 TL olarak öne çıkmaktadır.

Bestowerstore Kişiye Özel Pırlanta Temalı Kalpli Çikolata Ve Kahve Fincanı -80 Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Bestowerstore Kişiye Özel Pırlanta Temalı Kalpli Çikolata Ve Kahve Fincanı -80 Renkli En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Bestowerstore Kişiye Özel Pırlanta Temalı Kalpli Çikolata Ve Kahve Fincanı -80 Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Bestowerstore Kişiye Özel Pırlanta Temalı Kalpli Çikolata Ve Kahve Fincanı -80 Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Bestowerstore Kişiye Özel Pırlanta Temalı Kalpli Çikolata Ve Kahve Fincanı -80 Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Bestowerstore Kişiye Özel Pırlanta Temalı Kalpli Çikolata Ve Kahve Fincanı -80 Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.