JOLGE Kişiye Özel Hediye Aya Çıkan Astronot Hediye Cam Küre 6 Cm - Sevgiliye Hediye & Doğum Günü Hediyesi Renkli

Kazancınız 37%
Kolge Özel %10İndirim
599.90 TL
412.12 TL
Kazancınız: 187.78 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Özel anlamlar ve benzersiz bir hediye arıyorsanız, kişiye özel hediye aya çıkan astronot hediye cam küre tam da size göre! Bu 6 cm'lik sevimli cam küre, yüksek kaliteli camdan üretilmiştir ve adınızı veya sevdiklerinizin ismini içeren özel bir tasarıma sahiptir.

Kişiye özel mesajlarla kişiselleştirilebilen bu cam küre, muhteşem bir anı hediyesi veya ev dekorasyonu için mükemmel bir seçenektir. Arkadaşınıza, ailenize veya sevgilinize unutulmaz bir hediye sunmak için idealdir.

Cam malzemeden üretilen bu kürenin boyutu 6 cm'dir ve çok renkli ışıklara sahiptir. Ürünü satın aldıktan sonra isteklerinizi 'Satıcıya Sor' bölümünden bizlere iletebilirsiniz.

Not: Farklı ekran ve ışık nedeniyle, ürünün resimleri gerçek rengini tam olarak yansıtmayabilir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Ayrıca, manuel ölçüm nedeniyle küçük bir fark olabileceğini lütfen göz önünde bulundurun.

Bu özel cam küre, arkadaşa, sevgiliye, kardeşe, eşe veya dostunuza verebileceğiniz harika bir hediye seçeneğidir. Kişiye özel tasarımıyla ve aya çıkan astronot deseniyle mutluluğa dokunacak bir hediye sunabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
JOLGE
Renk :
Renkli

Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

JOLGE Kişiye Özel Hediye Aya Çıkan Astronot Hediye Cam Küre 6 Cm - Sevgiliye Hediye & Doğum Günü Hediyesi Renkli fiyatı ne kadar ?

JOLGE Kişiye Özel Hediye Aya Çıkan Astronot Hediye Cam Küre 6 Cm - Sevgiliye Hediye & Doğum Günü Hediyesi Renkli fiyatı 412.12 TL olarak öne çıkmaktadır.

JOLGE Kişiye Özel Hediye Aya Çıkan Astronot Hediye Cam Küre 6 Cm - Sevgiliye Hediye & Doğum Günü Hediyesi Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

JOLGE Kişiye Özel Hediye Aya Çıkan Astronot Hediye Cam Küre 6 Cm - Sevgiliye Hediye & Doğum Günü Hediyesi Renkli En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, JOLGE Kişiye Özel Hediye Aya Çıkan Astronot Hediye Cam Küre 6 Cm - Sevgiliye Hediye & Doğum Günü Hediyesi Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, JOLGE Kişiye Özel Hediye Aya Çıkan Astronot Hediye Cam Küre 6 Cm - Sevgiliye Hediye & Doğum Günü Hediyesi Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

JOLGE Kişiye Özel Hediye Aya Çıkan Astronot Hediye Cam Küre 6 Cm - Sevgiliye Hediye & Doğum Günü Hediyesi Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, JOLGE Kişiye Özel Hediye Aya Çıkan Astronot Hediye Cam Küre 6 Cm - Sevgiliye Hediye & Doğum Günü Hediyesi Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.