JOLGE Kişiye Özel Hediye Ay Tema Hediye Cam Küre 6 Cm - Sevgiliye Hediye & Doğum Günü Hediyesi Şeffaf

Kazancınız 37%
Kolge Özel %10İndirim
599.90 TL
412.12 TL
Kazancınız: 187.78 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Özel anlamlar ve benzersiz tasarımlarla sevdiklerinizi mutlu etmek istemez misiniz? İşte size harika bir hediye fikri: Kişiye Özel Hediye Ay Tema Hediye Cam Küre! Bu cam küre, yüksek kaliteli cam malzemesiyle üretilmiş olup, özel tasarımlıdır. İçerisinde sevdiklerinizin ismini ya da adınızı taşıyan benzersiz bir küre ile onlara unutulmaz bir hediye sunabilirsiniz.

Hem anlamlı bir anı hediyesi olabileceği gibi, evinizin dekorasyonuna da şık bir dokunuş yapabilirsiniz. Bu cam küre, çok renkli ışıklarla aydınlatılarak harika bir görüntü oluşturur. Hem çocuklar hem de yetişkinler için büyüleyici bir hediye seçeneği olabilir.

Cam kürenin boyutu 6 cm'dir ve bu ölçüler standart bir şekilde üretilmektedir. İsteğinize bağlı olarak, satıcıyla iletişime geçerek farklı boyut seçeneklerini de öğrenebilirsiniz. Ürün sipariş verildikten sonra özel mesajlarla kişiselleştirilebilir. Sadece size özel bir hediye olarak tasarlanır ve sevdiklerinizin yüzünde mutlu bir gülümsemeye neden olur.

Bu cam küre, arkadaşınıza, ailenize, sevgilinize ya da herhangi bir sevdiğinize özel bir hediye olarak düşünebilirsiniz. Onlara her zaman hatırlayacakları bir hediye vermek isterseniz, bu cam küre harika bir seçenek olacaktır.

Cam malzemesi sayesinde ürün oldukça dayanıklıdır ve uzun süre kullanılabilir. El yapımı benzersiz tasarımıyla öne çıkar ve herkesin dikkatini çeker. Ürünün gerçek rengini tam olarak yansıtabilmek için farklı ekran ve ışık koşullarının etkisi olabilir. Bu nedenle, ürün elinize ulaştığında küçük bir renk farkı olabileceğini unutmayın.

Sevdiklerinizi mutlu etmek ve onlara özel bir hediye vermek istiyorsanız, bu Kişiye Özel Hediye Ay Tema Hediye Cam Küre tam size göre! Unutulmaz bir hediye arayışındaysanız, hemen sipariş verin ve sevdiklerinize mutluluğu hediye edin!

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
JOLGE
Renk :
Şeffaf

Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

JOLGE Kişiye Özel Hediye Ay Tema Hediye Cam Küre 6 Cm - Sevgiliye Hediye & Doğum Günü Hediyesi Şeffaf fiyatı ne kadar ?

JOLGE Kişiye Özel Hediye Ay Tema Hediye Cam Küre 6 Cm - Sevgiliye Hediye & Doğum Günü Hediyesi Şeffaf fiyatı 412.12 TL olarak öne çıkmaktadır.

JOLGE Kişiye Özel Hediye Ay Tema Hediye Cam Küre 6 Cm - Sevgiliye Hediye & Doğum Günü Hediyesi Şeffaf satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

JOLGE Kişiye Özel Hediye Ay Tema Hediye Cam Küre 6 Cm - Sevgiliye Hediye & Doğum Günü Hediyesi Şeffaf En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, JOLGE Kişiye Özel Hediye Ay Tema Hediye Cam Küre 6 Cm - Sevgiliye Hediye & Doğum Günü Hediyesi Şeffaf ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, JOLGE Kişiye Özel Hediye Ay Tema Hediye Cam Küre 6 Cm - Sevgiliye Hediye & Doğum Günü Hediyesi Şeffaf ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

JOLGE Kişiye Özel Hediye Ay Tema Hediye Cam Küre 6 Cm - Sevgiliye Hediye & Doğum Günü Hediyesi Şeffaf ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, JOLGE Kişiye Özel Hediye Ay Tema Hediye Cam Küre 6 Cm - Sevgiliye Hediye & Doğum Günü Hediyesi Şeffaf ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.