VocalMood Kırmızı Renk Dantel Süslemeli Jenika 36376 Sabahlıklı 2 Li Hamile Gecelik Takım Dokuma

Kazancınız 38%
Uyguna GeliyoÖzel%5İndirim
900.00 TL
602.69 TL
Kazancınız: 297.31 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Kırmızı Renk Dantel Süslemeli Jenika 36376 Sabahlıklı 2 Li Hamile Gecelik Takım, şıklığın yanı sıra rahatlığı da bir arada sunuyor. %90 pamuk ve %10 likra malzemeden imal edilen penye pamuk kumaş, cildinize herhangi bir rahatsızlık vermez. Kolay emzirme özelliği sayesinde anne adaylarına büyük bir kolaylık sağlar. Göğüs yanlarındaki/önündeki düğmelerden açarak emzirme yapılabilmektedir.

Kısa kollu ve V yakalı lohusa geceliği, 2 parçadan oluşan sabahlık takımı ile birlikte sunulmaktadır. Kol uçları ve yaka kısmı dantel kumaş ile süslenmiştir. Oversize kalıbı sayesinde, hamileliğinizdeki günlerinizde de giyebilirsiniz.

Beden ölçüleri şu şekildedir:

  • M Beden: Göğüs 92 cm
  • L Beden: Göğüs 94 cm
  • XL Beden: Göğüs 96 cm

Geceliğin ve sabahlığın boyu 115-120 cm'dir.

Maksimum 30°C sıcaklıkta yıkayarak, ağartıcı kullanmadan, düşük sıcaklıkta ütüleyerek veya kuru temizleme yaparak temizleyebilirsiniz.

Siparişler genellikle 1 gün içinde kargoya verilmektedir.

Bu ürün, lohusa gecelik, hamile gecelik, sabahlıklı gecelik takımı, 2'li hamile gecelik takımı, sabahlıklı lohusa gecelik takımı seti, lohusa gecelik seti, hamile gecelik seti, uygun hamile geceliği, ucuz hamile geceliği, uygun bulduk hamile gecelik, ucuz lohusa gecelik takımı gibi aramalar için uygun bir seçenektir.

Ürün Özellikleri:

  • Kumaş Tipi: Dokuma
  • Kol Boyu: Kısa Kol
  • Kalıp: Oversize

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
L
boy (anne giyim):
Maxi
Cinsiyet:
Kadın
Desen (anne - bebek giyim):
Düz Renk
Kalıp :
Oversize
Kol Boyu:
Kısa Kol
Kumaş Tipi :
Dokuma
Marka:
VocalMood
Materyal :
Pamuklu
Renk :
Kırmızı
Yaka:
V Yaka
Yaş Grubu:
Yetişkin

Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

VocalMood Kırmızı Renk Dantel Süslemeli Jenika 36376 Sabahlıklı 2 Li Hamile Gecelik Takım Dokuma fiyatı ne kadar ?

VocalMood Kırmızı Renk Dantel Süslemeli Jenika 36376 Sabahlıklı 2 Li Hamile Gecelik Takım Dokuma fiyatı 602.69 TL olarak öne çıkmaktadır.

VocalMood Kırmızı Renk Dantel Süslemeli Jenika 36376 Sabahlıklı 2 Li Hamile Gecelik Takım Dokuma satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

VocalMood Kırmızı Renk Dantel Süslemeli Jenika 36376 Sabahlıklı 2 Li Hamile Gecelik Takım Dokuma En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, VocalMood Kırmızı Renk Dantel Süslemeli Jenika 36376 Sabahlıklı 2 Li Hamile Gecelik Takım Dokuma ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, VocalMood Kırmızı Renk Dantel Süslemeli Jenika 36376 Sabahlıklı 2 Li Hamile Gecelik Takım Dokuma ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

VocalMood Kırmızı Renk Dantel Süslemeli Jenika 36376 Sabahlıklı 2 Li Hamile Gecelik Takım Dokuma ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, VocalMood Kırmızı Renk Dantel Süslemeli Jenika 36376 Sabahlıklı 2 Li Hamile Gecelik Takım Dokuma ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.