Eudaemonia Kırmızı Güller 8 Adet & Papatyalar 25 Adet Yapaylar Taş Saksı Cok Renkli

Kazancınız 49%
Yaza Merhaba
1,989.00 TL
1,108.54 TL
Kazancınız: 880.46 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Kırmızı Güller 8 Adet & Papatyalar 25 Adet Yapaylar Taş Saksı ile sevdiklerinize hediye verebilir veya gönderebilirsiniz. Hem ofisinize hem de masanıza şık bir görünüm katacak olan Kırmızı Güller 8 Adet & Papatyalar 25 Adet Yapaylar Taş Saksı; romantik anlamlarıyla da dikkat çekiyor.

Kırmızı gül, mutluluk, incelik, romantizm, imrenme, tatlılık ve teşekkür gibi anlamları ifade eder. Açıktan koyuya kadar geniş bir yelpazesi olan kırmızı güller neşe, mutluluk, minnettarlık ve imrenme anlamlarına gelebilir. Gelin aranjmanlarında sıklıkla rastlanan kırmızı güller, teşekkür veya tebrik buketlerinde en çok tercih edilen çiçekler arasında yer alır. Kırmızı Güller 8 adettir ve yapay güller kullanılmıştır.

Papatya ise temiz sevgi anlamını ifade eder. Papatyalar 25 adet başlıklıdır ve yapaydır.

Kendi üretimimiz olan taş saksı, şık ve estetik bir görünüme sahiptir. Ölçüleri 16 x 9 cm'dir ve komple ölçüsü 26 x 12 cm'dir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Eudaemonia

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Renk :
Cok Renkli
Türü (yapay çiçek):
Saksı


Sık Sorulan Sorular

Eudaemonia Kırmızı Güller 8 Adet & Papatyalar 25 Adet Yapaylar Taş Saksı Cok Renkli fiyatı ne kadar ?

Eudaemonia Kırmızı Güller 8 Adet & Papatyalar 25 Adet Yapaylar Taş Saksı Cok Renkli fiyatı 1108.54 TL olarak öne çıkmaktadır.

Eudaemonia Kırmızı Güller 8 Adet & Papatyalar 25 Adet Yapaylar Taş Saksı Cok Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Eudaemonia Kırmızı Güller 8 Adet & Papatyalar 25 Adet Yapaylar Taş Saksı Cok Renkli En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Eudaemonia Kırmızı Güller 8 Adet & Papatyalar 25 Adet Yapaylar Taş Saksı Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Eudaemonia Kırmızı Güller 8 Adet & Papatyalar 25 Adet Yapaylar Taş Saksı Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Eudaemonia Kırmızı Güller 8 Adet & Papatyalar 25 Adet Yapaylar Taş Saksı Cok Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Eudaemonia Kırmızı Güller 8 Adet & Papatyalar 25 Adet Yapaylar Taş Saksı Cok Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.