newgine Keten Kumaş - Organik Kumaş - Perde Kumaşı - Ince Keten - Kıyafet Için Kumaş Örtü Lacivert 26 Karişık

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
487.14 TL
446.22 TL
Kazancınız: 40.92 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Keten Kumaş - Organik Kumaş - Perde Kumaşı - Ince Keten - Kıyafet Için Kumaş Örtü Lacivert 26 Genişlik 150cm Kumaşımız Keten Pamuk karışımıdır. Neden keten içinde pamuk? Çünkü ketenin kendisi çok sert bir yapıya sahiptir. Giysilerde kullanımını kolaylaştırmak için daha yumuşak ve kullanımı çok daha kolay hale getirmek için pamuk ekledik. Kumaşımız güzel şeffaf bir yapıya sahiptir. sahip olduğu şeffaflıktan dolayı gömlek ve tişört yapmak için ideal bir üründür. Keten dayanıklı bir kumaştır, iyi nem emme özelliğine sahiptir ve pamukla aynı koşullarda yıkanabilir. Mağazamızdan 1 adet sipariş verdiğinizde bu, 150cm genişliğinde 100cm uzunlukta keten alacağınız anlamına gelir. Örneğin 3 adet seçeneğini seçtiğinizde biz size 300cm uzunlukta 150cm genişliğinde tek parça halinde kumaş gönderiyor olacağız.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Tek Ebat
Boyut (perde):
100
Marka:
newgine
Renk :
KARİŞIK

Sık Sorulan Sorular

newgine Keten Kumaş - Organik Kumaş - Perde Kumaşı - Ince Keten - Kıyafet Için Kumaş Örtü Lacivert 26 Karişık fiyatı ne kadar ?

newgine Keten Kumaş - Organik Kumaş - Perde Kumaşı - Ince Keten - Kıyafet Için Kumaş Örtü Lacivert 26 Karişık fiyatı 446.22 TL olarak öne çıkmaktadır.

newgine Keten Kumaş - Organik Kumaş - Perde Kumaşı - Ince Keten - Kıyafet Için Kumaş Örtü Lacivert 26 Karişık satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

newgine Keten Kumaş - Organik Kumaş - Perde Kumaşı - Ince Keten - Kıyafet Için Kumaş Örtü Lacivert 26 Karişık En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, newgine Keten Kumaş - Organik Kumaş - Perde Kumaşı - Ince Keten - Kıyafet Için Kumaş Örtü Lacivert 26 Karişık ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, newgine Keten Kumaş - Organik Kumaş - Perde Kumaşı - Ince Keten - Kıyafet Için Kumaş Örtü Lacivert 26 Karişık ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

newgine Keten Kumaş - Organik Kumaş - Perde Kumaşı - Ince Keten - Kıyafet Için Kumaş Örtü Lacivert 26 Karişık ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, newgine Keten Kumaş - Organik Kumaş - Perde Kumaşı - Ince Keten - Kıyafet Için Kumaş Örtü Lacivert 26 Karişık ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.