Selldey Kendinden Fırçalı Ve Kapaklı Cam 180 Ml Yağlık Yağdanlık Sosluk Sirkelik Şişesi Zeytinyağı Yeşil

Kazancınız 49%
Adm Store%10 İndirim
İndirimin Bitmesine Kalan Süre:
247.95 TL
146.68 TL
Kazancınız: 101.27 TL
Stokta
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Yağdanlık Kendinden Fırçalı Ve Kapaklı Cam 180 Ml Yağlık Sosluk Sirkelik Şişesi Ürün Özellikleri: 2 in 1 Yağ Sos Dağıtıcı Silikon Fırçalı Yağ Sos Kavanozu Dispanser Yağdanlık. Fırçalı dispanserli olması sebebiyle fazla yağ sos kullanımını önler. Gerektiği kadar yağı ve sosu kolayca sürebilirsiniz. Dispanser istediğiniz kadar yağı almanızı sağlar. Kolay yıkanabilir. Üzerinde bulunan ml ölçeği sayesinde ne kadar sos ve yağ aldığınızı anlayabilirsiniz. Fırça silikon olup, kavanoz camdır. Kendi Fırçası aynı zamanda kapağıdır. 180 ml haznelidir. Sıkarak fırça haznesine yağı çekip yemek veya tavanın üzerine sürebilirsiniz. Ürün Boyutu: 18 x 6,5 cm Ürün İçerik: 1 Adet Yağdanlık Kendinden Fırçalı Ve Kapaklı Cam 180 Ml Yağlık Sosluk Sirkelik Şişesi

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Malzeme (mobilya):
Plastik
Marka:
Selldey
Renk :
YEŞİL

Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Selldey Kendinden Fırçalı Ve Kapaklı Cam 180 Ml Yağlık Yağdanlık Sosluk Sirkelik Şişesi Zeytinyağı Yeşil fiyatı ne kadar ?

Selldey Kendinden Fırçalı Ve Kapaklı Cam 180 Ml Yağlık Yağdanlık Sosluk Sirkelik Şişesi Zeytinyağı Yeşil fiyatı 146.68 TL olarak öne çıkmaktadır.

Selldey Kendinden Fırçalı Ve Kapaklı Cam 180 Ml Yağlık Yağdanlık Sosluk Sirkelik Şişesi Zeytinyağı Yeşil satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Selldey Kendinden Fırçalı Ve Kapaklı Cam 180 Ml Yağlık Yağdanlık Sosluk Sirkelik Şişesi Zeytinyağı Yeşil En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Selldey Kendinden Fırçalı Ve Kapaklı Cam 180 Ml Yağlık Yağdanlık Sosluk Sirkelik Şişesi Zeytinyağı Yeşil ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Selldey Kendinden Fırçalı Ve Kapaklı Cam 180 Ml Yağlık Yağdanlık Sosluk Sirkelik Şişesi Zeytinyağı Yeşil ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Selldey Kendinden Fırçalı Ve Kapaklı Cam 180 Ml Yağlık Yağdanlık Sosluk Sirkelik Şişesi Zeytinyağı Yeşil ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Selldey Kendinden Fırçalı Ve Kapaklı Cam 180 Ml Yağlık Yağdanlık Sosluk Sirkelik Şişesi Zeytinyağı Yeşil ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.