0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

AdmStore Kedi Nanesi Oyuncağı Avokado Catnip 360 Derece Dönen Kedi Nanesi Oyuncağı Kedi Çimi Karişık

Kazancınız 40%
Adm Store%10 İndirim
İndirimin Bitmesine Kalan Süre:
203.95 TL
128.65 TL
Kazancınız: 75.30 TL
Stokta
En geç 03 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Kedi Çimi Avokado Catnip 360 Derece Dönen Kedi Nanesi Oyuncağı Avokado profili, iyi ve sağlıklı Catnip güvenli, saf ve etkilidir ve kimyasal, böcek ilacı veya dolgu maddesi içermez. %100 doğal catnip topları, diğer çimler gibi karışıklığa neden olmadan kedinize tüm catnip eğlencesiyle sağlar. Evin her köşesine koyabilir ve kedinin yalamasını kolaylaştırmak için onları duvara yapıştırabilirsiniz. Catnip, kedi kaygısını azaltmaya yardımcı olmak için harika bir yoldur. Kedinin nefesini temizleyin ve kedinin gastrointestinal sağlığını güçlendirin. Catnip yaklaşık 90% tüm kediler için uygundur. Yavru kedi ve hamile kedilerde kullanmayın, kediler en az 6 aylık kedi nanesine tepki verecektir. Kediler için sık sık kullanmayın. Çok sık kullanırsanız, kediniz avokado kokusuna duyarlı olmayacaktır. Oynamadığında, nem önlemek için kapağını kapalı saklamak en iyisidir. Kedilerin sağlığı için yuttukları kedi kıllarını rahatlıkla çıkarmak içindir ve en iyi olanıdır kusması vb durumlar da doğası gereğidir ürünle alakası yoktur . Kediler tuyleri çıkarmazsa uzun sürede kist olur.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
AdmStore
Renk :
KARİŞIK

Sık Sorulan Sorular

AdmStore Kedi Nanesi Oyuncağı Avokado Catnip 360 Derece Dönen Kedi Nanesi Oyuncağı Kedi Çimi Karişık fiyatı ne kadar ?

AdmStore Kedi Nanesi Oyuncağı Avokado Catnip 360 Derece Dönen Kedi Nanesi Oyuncağı Kedi Çimi Karişık fiyatı 128.65 TL olarak öne çıkmaktadır.

AdmStore Kedi Nanesi Oyuncağı Avokado Catnip 360 Derece Dönen Kedi Nanesi Oyuncağı Kedi Çimi Karişık satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

AdmStore Kedi Nanesi Oyuncağı Avokado Catnip 360 Derece Dönen Kedi Nanesi Oyuncağı Kedi Çimi Karişık En geç 03 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, AdmStore Kedi Nanesi Oyuncağı Avokado Catnip 360 Derece Dönen Kedi Nanesi Oyuncağı Kedi Çimi Karişık ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, AdmStore Kedi Nanesi Oyuncağı Avokado Catnip 360 Derece Dönen Kedi Nanesi Oyuncağı Kedi Çimi Karişık ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

AdmStore Kedi Nanesi Oyuncağı Avokado Catnip 360 Derece Dönen Kedi Nanesi Oyuncağı Kedi Çimi Karişık ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, AdmStore Kedi Nanesi Oyuncağı Avokado Catnip 360 Derece Dönen Kedi Nanesi Oyuncağı Kedi Çimi Karişık ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.