CVS Çok Renkli Katmerim Elektrkli Termostatlı Katmer Sacı Dn 3956 2 Yıl Karısık Renk

Kazancınız 15%
Yaza Merhaba
1,750.00 TL
1,494.79 TL
Kazancınız: 255.21 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Katmerim Elektrikli Termostatlı Katmer Sacı Dn 3956, davetkâr ve lezzetli katmerler yapmak isteyenler için mükemmel bir seçimdir. Bu ürün, 500 mm çapında anti bakteriyel emaye kaplamalı üst tabla ile donatılmıştır ve üst tabladaki kir oluşmasını engelleyecek şekilde tasarlanmıştır.

Ekoloji ve insan sağlığına zararı olmayan izolasyon malzemeleriyle tüm fırın çevresini sararak, ısı ve enerji kaybını en düşük seviyede tutar. Üst tablanın sıcaklığı 50-300 derece arasında ayarlanabilen termostat ile kontrol edilir.

Elektrostatik boyalı gövdesi ve üzerindeki özel tekniklerle bükülmüş bağlantı yerleri, hızlı ve kolay temizlik sağlar. Bu nedenle bu ürün zaman, enerji ve mutfakta tasarruf sağlar.

Bu sac, 220 V AC / 50-60 Hz / 1750 Watt enerji tüketimiyle çalışır ve sizlere mükemmel katmerler yapmanın yanı sıra, hayatınızı kolaylaştıracaktır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla CVS

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Garanti Süresi (Elektronik):
2 Yıl
Marka:
Renk :
karısık renk


Sık Sorulan Sorular

CVS Çok Renkli Katmerim Elektrkli Termostatlı Katmer Sacı Dn 3956 2 Yıl Karısık Renk fiyatı ne kadar ?

CVS Çok Renkli Katmerim Elektrkli Termostatlı Katmer Sacı Dn 3956 2 Yıl Karısık Renk fiyatı 1494.79 TL olarak öne çıkmaktadır.

CVS Çok Renkli Katmerim Elektrkli Termostatlı Katmer Sacı Dn 3956 2 Yıl Karısık Renk satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

CVS Çok Renkli Katmerim Elektrkli Termostatlı Katmer Sacı Dn 3956 2 Yıl Karısık Renk En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, CVS Çok Renkli Katmerim Elektrkli Termostatlı Katmer Sacı Dn 3956 2 Yıl Karısık Renk ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, CVS Çok Renkli Katmerim Elektrkli Termostatlı Katmer Sacı Dn 3956 2 Yıl Karısık Renk ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

CVS Çok Renkli Katmerim Elektrkli Termostatlı Katmer Sacı Dn 3956 2 Yıl Karısık Renk ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, CVS Çok Renkli Katmerim Elektrkli Termostatlı Katmer Sacı Dn 3956 2 Yıl Karısık Renk ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.