Albertus Design Katlanır Masa Balkon Bahçe Kamp Masası Piknik Masası 45X60 Atlantik Çam

Kazancınız 30%
Yaza Merhaba
549.89 TL
391.15 TL
Kazancınız: 158.74 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Ürünün ayağı metal kalın profil olup elektrostatik fırın boya ile boyanmıştır. ; Paslanma, kararma gibi sorunlarla karşılaşmazsınız. ; Kalite ahşap kullanılarak üretilmiştir. ; EBAT: 45x60 cm ; YERDEN YÜKSEKLİK :43cm. ; Açılıp kapanma mekanizması metal yaylıdır. ; Güvenlik amacıyla sert yay kullanılmıştır. ; Ürün rahatlıkla katlanabilir. Her türlü aracın bagajına rahatlıkla yerleştirebilirsiniz., ; Bahçe, yazlık, piknik, balkon, kamp, plaj, gezi masası olarak ideal kullanım sunar. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Albertus Design
Renk :
Cam

Sık Sorulan Sorular

Albertus Design Katlanır Masa Balkon Bahçe Kamp Masası Piknik Masası 45X60 Atlantik Çam fiyatı ne kadar ?

Albertus Design Katlanır Masa Balkon Bahçe Kamp Masası Piknik Masası 45X60 Atlantik Çam fiyatı 391.15 TL olarak öne çıkmaktadır.

Albertus Design Katlanır Masa Balkon Bahçe Kamp Masası Piknik Masası 45X60 Atlantik Çam satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Albertus Design Katlanır Masa Balkon Bahçe Kamp Masası Piknik Masası 45X60 Atlantik Çam En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Albertus Design Katlanır Masa Balkon Bahçe Kamp Masası Piknik Masası 45X60 Atlantik Çam ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Albertus Design Katlanır Masa Balkon Bahçe Kamp Masası Piknik Masası 45X60 Atlantik Çam ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Albertus Design Katlanır Masa Balkon Bahçe Kamp Masası Piknik Masası 45X60 Atlantik Çam ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Albertus Design Katlanır Masa Balkon Bahçe Kamp Masası Piknik Masası 45X60 Atlantik Çam ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.