Tedarikcenter Katlanır Kamp Masası 45X60 Balkon Bahçe Masası Piknik Masası Beyaz

Kazancınız 20%
Yaza Merhaba
549.89 TL
440.57 TL
Kazancınız: 109.32 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Tedarikcenter Katlanır Kamp Masası 45x60 Balkon Bahçe Masası Piknik Masası Bu 45x60 cm boyutunda katlanır kamp masası, açık havada geçirdiğiniz zamanlarda konforlu bir oturma veya yemek alanı sağlamak için ideal bir seçenektir. Hafif ve taşınabilir tasarımı sayesinde kolayca katlanabilir ve taşıması çok pratiktir. Bu kamp masası, dayanıklı ve sağlam malzemelerden üretilmiştir. Sağlam metal ayaklar ve sert bir tabla, stabilite sağlar ve kullanım sırasında dengeli bir yüzey sunar. Bu sayede, yiyecek ve içeceklerinizi rahatlıkla yerleştirebilir ve masada istikrarlı bir şekilde tutabilirsiniz. Ürün Ölçüleri; Genişlik: 60 cm. Derinlik: 45 cm. Yükseklik: 43 cm.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Tedarikcenter

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal :
Suntalam
Renk :
Beyaz


Sık Sorulan Sorular

Tedarikcenter Katlanır Kamp Masası 45X60 Balkon Bahçe Masası Piknik Masası Beyaz fiyatı ne kadar ?

Tedarikcenter Katlanır Kamp Masası 45X60 Balkon Bahçe Masası Piknik Masası Beyaz fiyatı 440.57 TL olarak öne çıkmaktadır.

Tedarikcenter Katlanır Kamp Masası 45X60 Balkon Bahçe Masası Piknik Masası Beyaz satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Tedarikcenter Katlanır Kamp Masası 45X60 Balkon Bahçe Masası Piknik Masası Beyaz En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Tedarikcenter Katlanır Kamp Masası 45X60 Balkon Bahçe Masası Piknik Masası Beyaz ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Tedarikcenter Katlanır Kamp Masası 45X60 Balkon Bahçe Masası Piknik Masası Beyaz ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Tedarikcenter Katlanır Kamp Masası 45X60 Balkon Bahçe Masası Piknik Masası Beyaz ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Tedarikcenter Katlanır Kamp Masası 45X60 Balkon Bahçe Masası Piknik Masası Beyaz ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.